CTP despre dezertarea lui Moga: „E cea mai mare lovitură primită de Dăncilă!”

Cristian Tudor Popescu apreciază că demisia lui Moga este o lovitură din interior primită de guvernul Dăncilă, și nici Iohannis, USR și PNL la un loc nu ar fi putut să dea un atac atât de devastator.

Nicolae Moga și-a dat demisia după doar 6 zile de la depunerea jurământului. La Digi 24, Cristian Tudor Popescu a comentat actul acestuia: „O lovitură dată autorității Vioricăi Dăncilă, mai mult decât i-ar putea da atacurile lui K Iohannis, USR și PNL la un loc. E clar că acest Moga a dat bir cu fugiții. Când a văzut dezastrul lăsat de conducerea lui Carmen Dan. Probabil că nu e vorba doar de Caracal, ci și de 10 august, care se apropie. S-a întâlnit cu un dezastru și a spus: de ce să decontez eu. Dar ar fi trebuit să rămână un soldat credincios al partidului. Însă el a spus: doamna Viorica, te pup și te iubesc. Însă el a plecat. Astfel, generalului Dăncilă i-a fugit un commandant de battalion de pe front. Doamna Dăncilă a fost fragilizată cum nu a putut nimeni până acum”.

Gazetarul a continuat: „Domnul Moga nu e fiște cine, e un baron. E un tip greu, care-și are feuda lui la Constanța. Pur și simplu nu a dorit să fie sacrificat. Ce să mai rezolvi după convorbirea pe care am văzut-o: „Unde ești, mă? Stai acolo, dar nu mai ține linia ocupată”. Ministerul nu poate fi refăcut de un pesedist, pentru că e împânzit cu ei, în frunte cu Buda. Ei sunt peste tot și nu sunt puși pe criterii de competență. Cum să reformeze un pesedist Ministerul. E imposibil. Asta ar trebui să vedem: demisia guvernului Dăncilă. Să se formeze alt govern. Nu știu dacă tot PSD, depinde de vectorii politici. Dar în acest moment, doamna Dăncilă nu are autoritatea, competența să resolve această criză.  Nu consider că e probabilă demisia guvenului, ci necesară. Va deconta politic. Pierde PSD, dar cel mai mult pierd cetățenii acestei țări”.

În 3 minute poți să citești și: Alertă în Caracal! 200 de oameni, evacuați din case!

Criminalul de la Caracal vrea să fie eliberat! Curtea de Apel Craiova judecă contestaţia la arestarea preventivă

Polițist de la 112 către Alexandra: „Nu mai ține linia ocupată!”

 Ping-pong cu viața Alexandrei între procurori și polițiști!

Polițiștii, huiduiţi: “Asasinii, aţi ucis un copil! “

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *