18.9 C
Craiova
vineri, iunie 14, 2024

Momente grele pentru un fost jucător al Universității Craiova: „Am renunțat la fotbal. Încă mă lupt”

Universitatea Craiova și-a pus speranțele în el, o perioadă, iar acum, jucătorul a renunțat la fotbal din cauza unei accidentări grave!

Raoul Baicu a ținu să lămurească ceea ce s-a întâmplat cu el, dar și cu întreaga lui carieră în fotbal. El era una dintre speranțele Universității Craiova. A marcat în cupele europene, pentru formația din Bănie, apoi a dispărut din peisaj, încetul cu încetul. A ajuns să joace la Astra, dar s-a și retras din fotbal la scurt timp.

Momente grele pentru un fost jucător de la Universitatea Craiova

Ca raspuns al tuturor articolelor publicate in ultimul timp despre mine. Referitor la situatia mea din prezent si unde ma situez in momentul de fata cu fotbalul. Vreau sa specific ca nu am ales sa renunt din comoditate sau din dorinta de a alege calea usoara, intrucat acestea nu sunt lucruri care ma definesc. Am decis in urma a trei operatii la genuchi. Urmate de o recuperare de 2 ani si jumatate sa renunt deoarece nu ma mai puteam ridica la performanta din trecut.

Am considerat ca daca nu pot face un lucru la nivelul care trebuie si la care am fost candva, sa pot da 100% din tot ce am, sa nu il mai fac deloc. A fost o decizie grea de luat pentru mine, intrucat pana si in momentul de fata inca ma lupt sa o accept”, a scris Raoul Baicu, pe Facebook.

De la extaz la agonie, în doar 6 ani

Ce s-a ales de Raoul Baicu – atacantul care înscria în Universitatea Craiova

Raoul Baicu ajungea la CS Universitatea Craiova în anul 2017. După doar un an, oltenii au hotărât că este momentul ca puștiul să facă pasul la echipa mare. Devis Mangia era antrenorul trupei din Bănie, la acea vreme. Tehnicianul italian a avut încredere în Baicu și l-a folosit cât de des s-a putut. Jucătorul a primit chiar șansa să joace și în cupele europene.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles