fbpx

Momente magice de solidaritate pentru Irina din Cuza

Inima acțiunii „Împreună pentru Irina” au fost colegii ei. Lor li s-au adăugat sute de craioveni, care au ajutat în cele mai variate moduri.

 

Irina din Cuza a devenit un fenomen social în Craiova. Pornit de colegii ei, care au acționat imediat ce au aflat vestea. Au luat liceele și școlile craiovene la rând pentru a strânge fondurile necesare Irinei. Au organizat spectacole și meciuri demonstrative de fotbal și baschet, acțiuni care au avut același scop: să o ajute pe Irina, prietena și colega lor.

Mobilizarea fantastică a copiilor de 17 -18 ani a impresionat. Treptat, dar în viteză, lor li s-au alăturat alți craioveni. Fotbalul a fost unul dintre instrumentele care i-a unit pe olteni în jurul Irinei. Clubul Universitatea Craiova a achiesat repede la cauză, iar căpitanul Băluță a făcut chetă la echipă. Peluza Nord a anunțat că profitul pe toate materialele promoționale ce vor fi vândute la meciul de azi, cu Juventus, va fi destinat Irinei. În plus, la stadion vor fi azi urne mobile.

 

Irina din Cuza a unit toată Craiova

Totodată, și Peluza Sud, cea care susține echipa din liga a patra, s-a mobilizat pentru a strânge fonduri pentru Irina din Cuza. Ovvy Pătrașcu, campion la FIFA, a participat activ la acțiune. Pe site-uri sunt licitate tricouri, fulare, mingi, iar banii urmează să fie vărsați în conturile Irinei.

 

Nu doar sportul s-a alăturat cauzei, ci și lumea artistică. Se licitează tablouri, spre exemplu, cu acelașii scop. Sunt firme mari care au făcut donații, dar și firme mici care găsesc metode inedite de susținere. Una dintre ele va face lucrări de cadastru gratuit primilor 10 clienți care donează 500 lei pentru Irina din Cuza.

Citeste si: Irina din Cuza, copilul care a unit Craiova

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0