fbpx

A început montarea gazonului! Universitatea – Dinamo se putea juca pe „Oblemenco”

Primele tiruri cu gazon hibrid au ajuns deja pe Oblemenco. Operațiunea de montare o face firma din Grecia, supervizată de francezi.

Miercuri seară primele fâșii de gazon au fost montate pe stadionul din Bănie. „Gazonul hibrid a venit din Grecia. Sunt specialiști francezi care asistă la montarea gazonului, au verificat dacă suprafața e pregătită corespunzător”, a spus primarul Genoiu, prezent la fața locului.

Edilul susține că operațiunile de la Oblemenco vor fi finalizate până duminică. Dar apreciază că diriguitorii de la Universitatea au luat decizia corectă, stabilind ca jocul cu Dinamo să se dispute la Severin: „Operațiunea ar trebui să se închidă până la sfârșitul săptămânii. Depinde foarte tare de cum vor veni tirurile cu gazonul. Sunt 24 de tiruri. Acesta cred că a fost și motivul real pentru care clubul și-a luat această măsură de siguranță, pentru că la 24 de tiruri se poate întâmpla orice, mai ales că traversează 2 puncte vamale. Clubul și-a luat această măsură preventivă, pentru că din câte am înțeles nu poți să anunți în ultima clipă unde joci. Eu zic că e o măsură bună și pentru gazon, întrucât îi prinde bine o perioadă de repaos”.

Responsabilă pentru întârzieri e birocrația, spune Genoiu: „Formalitățile au fost cele care au lungit punerea gazonului. Având în vedere că mâine se împlinesc 3 săptămâni de când noi am dat acea hotărâre de consiliu prin care ne-am arătat disponibilitatea de a co-finanța diferența de costuri dintre gazonul natural și cel hibrid. Apoi au început formalitățile dintre constructor și CNI”. 

Așadar, „operațiunea gazonul” ar urma să se finalizeze cel târziu duminică, potrivit autorităților locale. Cum meciul cu Dinama, ce se va juca luni, a fost deja programat pe stadionul Municipal din Severin rezultă că prima dispută în care Pițurcă și alb-albaștrii nu mai pot invoca găurile din teren drept argumente pentru o prestație nereușită va fi cea cu Hermannstadt, programată la data de 23 noiembrie.

În 3 minute poți să citesti și: VIDEO! Primul penalty din istoria fotbalului comis de o rezervă aflata la incalzire!

 Ce jucători a cerut Victor Pițurcă!

Alex Mitriță poate ajunge sub comanda lui Pițurcă!

VIDEO! Au dat două goluri din propria jumătate în decurs de 90 de secunde!

„Golul fantomă”: oaspeții au sărbătorit, gazdele au continuat și au marcat! (VIDEO)

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.
Summary
A început montarea gazonului! Universitatea - Dinamo se putea juca pe  „Oblemenco”
Article Name
A început montarea gazonului! Universitatea - Dinamo se putea juca pe „Oblemenco”
Description
Primele tiruri cu gazon hibrid au ajuns deja pe Oblemenco. Operațiunea de montare o face firma din Grecia, supervizată de francezi.
Author
Publisher Name
https://3minute.net
Publisher Logo

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0