17.3 C
Craiova
joi, mai 23, 2024

Vieți curmate mult prea devreme: femeia nu a avut nicio vină

Accidente cumplite pe șoselele din județ. Familiile au rămas profund marcate. Pentru ele nimic nu va mai fi ca înainte.

 

Alex Joița, în vârstă de 20 de ani, a pierdut controlul mașinii, într-o curbă la stânga și a izbit în plin o mașină care mergea regulamentar, potrivit Gazeta de Sud. În urma impactului, pasagera de pe locul din dreapta față, o craioveancă de 40 de ani, nu a avut nicio șansă.

 

Intervenția SMURD a fost tardivă pentru femeie. Ambulanța i-a dus la spital pe cei doi șoferi. Autoritățile nu au mai putut face altceva decât să întocmească o serie de hârtii prin care I s-a deschis celui socotit vinovat dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.

S-a dat de-a dura cu mașina pe câmp

 

Un alt accident s-a produs în zona comunei Bratovoiești. Un tânăr de 25 de ani a apăsat prea tare accelerația și s-a stins. În termeni de specialitate: „pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit carosabilul și s-a răsturnat pe câmp, pe partea dreaptă a sensului său de mers“.

Te poate interesa si: Patru morți și un rănit în stare critică după un accident la Radovan

 

Între timp, polițiștii doljeni s-au aflat la datorie, într-o acțiune ce viza tocmai prevenirea depășirii vitezei la volan. Ei au dat amenzi de 9.450 lei celor pe care i-au prins că au apăsat prea tare pedala de accelerație. Recordul l-au înregistat pe Calea Severinului, unde un tânăr de Breasta, un brestean așadar, avea 118 km la oră și a rămas fără permis.

 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles