fbpx

Veste tragicomică pentru toți craiovenii: „Nu se deschid!”

Chiar dacă Guvernul a dat undă verde, în Craiova e imposibil momentan de pus în practică. Planurile tuturor oltenilor au fost date peste cap.

Odată cu ieșirea din starea de urgență și intrarea în starea de alertă, Guvernul României s-a bătut cu pumnii în piept că va deschide, într-o primă fază, trei domenii vitale pentru bunăstarea populației: frizeriile, stomatologiile și muzeele.

3 minute, lider la interacțiuni pe toată Craiova în ultima săptămână

Într-unul dintre cele trei sectoare, demersul autorităților centrale s-a izbit de-un zid și nu se va putea concretiza în Bănie din simplul motiv că angajații de la Muzeul Olteniei, cea mai însemnată instituție de gen a orașului, nu sunt gata cu pregătirile. Ei se află în „etapa în care se depun eforturi importante pentru implementarea reglementărilor de siguranță”.

Nici Muzeul de Artă nu s-a deschis astăzi din aceleași considerente.

Așadar, craiovenii care erau în joc de glezne să ia cu asalt azi și-n zilele de vin muzeele orașului vor trebui să rămână în aceeași poziție probabil ceva timp de acum înainte.

Muzeul Olteniei și-a anunțat fanii pe facebook:

Dragii noștri, vă anunțăm că Muzeul Olteniei Craiova NU se va deschide pentru public în data de 15 mai 2020, fiind încă în etapa în care se depun eforturi importante pentru implementarea recomandărilor de siguranţă sanitară specifice reluării activității cu publicul, în condițiile în care muzeele fac parte din categoria serviciilor cu potențial mediu-ridicat de răspândire a infecției cu virusul SARS-CoV-2, ceea ce impune o responsabilitate majoră pentru asigurarea de condiții de siguranță maximă pentru vizitatorii noștri, dar și pentru personalul instituției, activitate ce necesită obținerea de avize de la instituțiile abilitate.

Tactică adoptată și de Muzeul de Artă, probabil s-au vorbit:

Vă mulţumim pentru că ne-aţi fost aproape în toată această perioadă. Se spune că prieteniile bune rezistă multor încercări, iar răbdarea ne ajută să luăm cele mai bune decizii. În aceste condiţii, în care muzeele fac parte din categoria serviciilor cu potenţial mediu-ridicat de răspândire a infecţiei cu virusul SARS-CoV-2, vă anunţăm că Muzeul de Artă Craiova NU se va deschide pentru public în data de 15.05.2020.

În 3 minute poți să citesti și: Ziua Eliberării în Craiova! Oltenii au dat năvală pe străzi și în magazine!

 Polițiștii din Dolj, vicecampioni naționali la amenzi pe pandemie!

De acum ești obligat să intri mascat în bancă! Se deschid muzeele, iar popii vor cânta la aer!

Primarul Genoiu și colegii poartă masca la caterincă!

 Român plecat la muncă în Italia, călcat de șef cu mașina!

 Un tânăr de 21 de ani fără declarație a murit alergat de polițiști!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.
Summary
Veste tragicomică pentru toți craiovenii: „Nu se deschid!”
Article Name
Veste tragicomică pentru toți craiovenii: „Nu se deschid!”
Description
Chiar dacă Guvernul a dat undă verde, în Craiova e imposibil momentan de pus în practică. Planurile tuturor oltenilor au fost date peste cap.
Author
Publisher Name
3minute.net
Publisher Logo

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0