21.7 C
Craiova
joi, septembrie 21, 2023

Mugur Mihăescu și prințul Șerban Dimitrie Sturdza, la pachet pe listele AUR pentru alegerile europarlamentare!

AUR a dat lovitura. Mugur Mihăescu și prințul Șerban Dimitrie Sturdza sunt gata să reprezinte România și să facă diferența la alegerile europarlamentare!

Mugur Mihăescu și prințul Șerban Dimitrie Sturdza au fost pe lista AUR pentru alegerile europarlamentare. Mihăescu a absolvit Facultatea de Automatizări și Calculatoare din Craiova și este fondator al Asociației Investitorilor din Centrul Istoric București. Este căsătorit și are o fată. Pe de altă parte, îl avem pe Șerban Dimitrie Sturdza. Acesta este cunoscut în mediile diplomatice și ca președinte de onoare al Asociației ROST, înființată în 1994. Vorbește engleza și franceza, dar și consul onorific al Macedoniei de Nord în România. 

Lia Olguța Vasilescu: „Construiți și voi ceva în orașul pe care cu dezonoare îl reprezentați în parlament!”

Adriana Bahmuțeanu, impresie despre alegerile europarlamentare 

,,Am fost la lansarea candidaților AUR la alegerile europarlamentare! O lista interesanta cu multe personalități ale vieții publice, Gheorghe Piperea, Cristian Terhes-cel mai aplaudat la scena deschisa- dar și cu multe surprize , activistul civic Aurelian Popa sau actorul Mugur Mihaescu ,multi profesori universitari și specialiști de top, ca romanul care lucrează la NASA sau atleta Monica Iagar!!! Evenimentul a fost impecabil-dau nota 10 organizatorilor- și un punct in plus pentru ca e prima data în istoria post decembrista când un partid politic își anunță candidații cu un an înaintea alegerilor!

Ce mai trăim vremuri interesante și vom avea alegeri și mai interesante! Sa speram ca vom scapa și de clasa politica absolut corupta si obedienta ce a dus România în prăpastie și ca AUR o sa și facă ce a promis: sa trăim cu demnitate în tara noastră și intr-o Europa a natiunilor, nu intr-un pasalac turcesc cum am devenit! Ca dacă nuuu,jur ca emigrez în Congo!!Succes patriotilor!”, a spus Adriana Bahmuteanu pe Facebook.

Mugur Mihăescu, declarații făcute despre George Simion 

Mugur Mihăescu spunea, în 2022, că un lider adevărat nu face circ. El făcea referire la George Simion, care obișnuia să răbufnească în public. Actorul nu îl critica, dar nici nu îl ridica în slăvi pe politician. Totuși, în spatele reacției era un mesaj, pentru români.

,,Frate, a început deja să mă enerveze circu ăsta pe care îl face Simion și cu țipetele lui. Eu am fost obișnuit în 33 de ani, dacă ești lider serios, să îți pui costum și cravată, stai, te uiți la mine, puțin încruntat. Să fii serios, să nu țipi, să nu circărăiești! Și pe urmă, după ce te votez, de abia atunci să mă furi, să mă minți și să ma vinzi. Ăsta țipă, face circ! 

Bine, dacă nu ar țipa, nu cred că ideile astea ar fi promovate undeva, ideile alea din spatele țipătului, că cine să le promoveze pe televiziunile astea plătite de ăia care nu țipă, care sunt serioși, unitățile militare. Unii oameni când simt durere țipă. George Simion țipă și face circ, da poate e cazul să nu mai alegem cravate, ci ideea din spatele unui țipăt!”, a declarat actorul Mugur Mihăescu, în urmă cu un an. 

Foto: Facebook/captură video

Loading RSS Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles