-2.8 C
Craiova
miercuri, ianuarie 19, 2022

Mureșan, despre transferul lui Sorescu la Craiova: „Nu e imposibil”

Iuliu Mureșan a explicat care este situația lui Deian Sorescu, fotbalistul care nu mai vrea să joace pentru Dinamo!

Deian Sorescu nu vrea să mai joace la Dinamo după ce suporterii nu au avut o reacție tocmai plăcută la adresa lui. Mijlocașul poate ajunge la CS Universitatea Craiova, dar numai în cazul în care oltenii vor fi dispuși să plătească suma cerută de clubul din „Ștefan cel Mare”.

Iuliu Mureșan a spus că nu a fost contactat personal de reprezentanții oltenilor, dar și că, în opinia sa, formația din Bănie ar accepta cu greu pretențiile financiare ale lui Dinamo.

„Nu știu, cu mine nu s-a discutat, nu știu dacă Craiova va satisface suma care merită plătită lui Dinamo pentru Sorescu. Îmi vine greu să cred, dar nu e imposibil. Eu nu l-aș da, dacă ar fi după mine. Fotbalistic avem nevoie de el, a dat 8 goluri și nu e atacant. Dar, adevărul e că avem nevoie și de bani.  A fost un gest regretabil și ar apăsa pe oricine. Suporterii te ajută foarte mult, dar pot să te și îngroape prin asemenea gesturi. Cred că și ei regretă gestul. Și noi îl regretăm, sperăm să nu se mai întâmple, echipa nu are nevoie de o presiune dusă la extrem”, a explicat Mureșan.

Ironie din Peluza Nord la adresa lui Napoli: „E ofertă: la șapte contracte, al optulea e gratis!”

Nicolo Napoli a început munca „la negru” la FCU Craiova!

Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles