Cea mai tristă sărbătoare a iubirii la Podari: a murit Gheorghita!


La trei ani după ce DNA l-a trimis în judecată, inima celui mai longeviv primar doljean, Constantin Gheorghita, a cedat la spital.

Constantin Gheorghita, primarul comunei Podari, a murit în această dimineață, la ora 4:00, într-un spital din București. Gheorghiță, 63 de ani, era internat și a fost supus unei intervenții chirurgicale de montare a unei valve la inimă. În timpul operației au apărut complicații, iar medicii nu l-au mai putut salva.

Constantin Gheorghita a murit la București

Citeste si: Incendiu într-un bloc din Craiovița Nouă

Gheorghiță era unul dintre cei mai longevivi primari PSD din țară. S-a aflat în fruntea localității Podari din 1992. A schimbat la față comuna de la marginea Craiovei – transport gratuit, televiziune proprie a localității, instalarea panoului hollywoodian „Podari” sunt doar o parte dintre realizările sale la conducerea localității. A fost unul dintre campionii județului la accesarea fondurilor europene.  Mai mult, era si unul dintre cei mai buni strangatori de voturi pentru partid in judet, avand influenta si asupra altor primari.

De trei ani incoace, de cand brațul lung al DNA s-a întins şi spre Podari, Gheorghiță nu mai era atat de activ politic, iar la problemele comunei era conectat mai mult fiul său, Aurel, probabil viitorul primar al podărenilor.

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *