21.7 C
Craiova
vineri, aprilie 12, 2024

Mutu: „N-avem soluții, e ca și cum aș fi câștigat”

Antrenorul lasă de înțeles că mai mult nu se poate, după ce FCU Craiova a pierdut meciul cu Hajduck Split!

Alb-albaștrii lui Mititelu au pierdut partida amicală disputată cu Hajduck Split. Oltenii au fost învinși cu scorul de 2-1, iar Adi Mutu s-a arătat mulțumit de rezultat, în condițiile în care spune că nu a avut soluții.

Ținând cont că avem doar cinci zile de pregătire și un lot restrâns, sunt mulțumit de băieți. Pentru mine e ca și cum aș fi câștigat. Cinci băieți au jucat 90 de minute, pentru că n-avem soluții. Trebuie să vedem ce jucători mai aducem și unde vom mai lucra tactic, pentru a fi pregătiți la începerea campionatului. Trebuie să muncim și pe plan fizic”, a declarat Adrian Mutu, pentru Antena1.

Patru dintre cei cinci jucători aduși în această vară de FCU Craiova au fost titulari. Este vorba despre stoperii Dominik Kovacic și Pedro Machado, închizătorul Samuel Asamoah și mijlocașul de bandă stângă Juan Bauza.

Asamoah a jucat foarte bine, mi-a plăcut. Și Kovacic mi-a plăcut, și Machado. Ei au doar câteva zile cu noi. Sunt mulțumit de cum decurg lucrurile. Avem nevoie de transferuri, e clar. Pentru a putea face un sezon bun ne trebuie un lot consistent. Am înțeles că zilele viitoare mai vin doi-trei jucători, sunt cei pe care eu i-am văzut și mi-au plăcut”, a transmis Adrian Mutu.

FCU Craiova, echipă încă mică în ochii lui Mutu: „Mereu vor fi riscuri!”

Se dorește încă o fuziune: „Nu ne putem permite două echipe în Liga 1”

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles