-0 C
Craiova
joi, ianuarie 20, 2022

Napoli executat, la al opt’lea mandat!

Gogoașă, liderul Peluzei Sud, după revenirea lui Nicolo la Craiova: „jos sigla PS 97 de pe tricouri”

Potrivit gsp, Adrian Mititelu a bătut, din nou, palma cu Nicolo Napoli, antrenorul pe care l a alungat de 7 ori de la FCU în ciuda rezultatelor.T ehnicianul a răbufnit la adresa omului de afaceri după ultima experiență pe banca alb-albaștrilor.

Eu eram depășit? Sau metodele mele învechite? Am rămas șocat. L-am blocat pe Adrian Mititelu peste tot, pe telefon, pe whatsapp, pe facebook. Nu mai vreau să știu nimic de acest om cât voi mai trăi. Așa se întâmplă când patronul nu știe fotbal și vrea să se bage peste tot. La noi, era o problemă cu preparatorul fizic. Aveam 11 jucători cu rupturi musculare sau probleme musculare. Am jucat 20 de ani fotbal la un nivel bun și mă pricep măcar puțin la acest aspect. Erau prea puternice antrenamentele pe partea fizică. I-am zis asta despre Dan Vasilică și el mi-a zis că e omul lui de încredere. A spus să stau liniștit și să îmi văd de treabă. Dar eu nu pot antrena pe ideile altora”, spunea Nicolo Napoli în toamna anului 2020.

Acum, Napoli e gata să dea uitării fiecare demitere. Italianul s-ar fi înțeles deja cu Mititelu, patronul care și-a făcut un obicei din a da afară antrenori de fiecare dată când are chef, dar care a dat dovadă de o putere de convingere fantastică. Drept dovadă, Napoli se poate întoarce pentru a opta oară la FCU Craiova.

Andrei Preda, vestitul Gogoasă, a anunțat  că galeria nu se va mai prezenta la meciuri și cere să fie dată jos de pe tricourile echipei sigla cu „PS 1997”, notează gsp.ro.

Luna trecută, Marcel Iancu spunea că va accepta o funcție de președinte doar cu Nicolo Napoli antrenor. Acum, tehnicianul italian ar putea pune o condiție de colaborare cu Iancu, la fel cum i-a făcut și Șumudică lui Mititelu în cazul Marian Copilu.

Rotaru pregătește terenul pentru Marius Șumudică!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles