Mangia: „A fost necesar să spun că va fi în lot”

Tehnicianul italian declarat că a fost necesar să spună că Mitriță va fi în lot cu Viitorul, chiar dacă la 5-6 ore distanță, lucruile au stat diferit!

A fost necesar sau nu să inducă lumea în eroare, asta știe doar Mangia, dar un lucru știm sigur că este absolut necesar: executarea loviturilor de la 11 metri într-un mod mai eficient. Craiova este ceam mai bună când vine vorba de a obține un penalty, dar cea mai slabă atunci când trebuie să înscrie din acea postură.

La penalty nu sunt reguli. Singura regulă este că trebuie să șutăm mai bine. Vom vedea duminică, dacă va fi penalty, cine va executa. Cristea a fost doar prezentat, el a venit ceva ma târziu. Dacă nu a jucat, problema este că a jucat, dacă nu juca bine, se zicea că nu este o alegere bună pentru Craiova. A fost necesar să spun că Mitirță va fi în lot cu Viitorul, dar după 5-6 ore nu a fost așa. Dar am pregătit meciul fără el. Cred că penalty-ul se poate antrena 10 ore pe zi, dar problema este că meciul este diferit de antrenament. Dacă avem un număr mare de penalty-uri, înseamnă că punem probleme. Următorul executant este surpriză, poate rămâne Koljic”, a spus antrenorul Universității.

Mangia a vorbit și despre cât de necesar este ca Meza Colli să evolueze, dar și despre situația în care se află Carlos Fortes!

Când l-am luat pe Colli, toți au zis că am luat un jucător foarte bun, acum el se antrenaează foarte bine. Face un volum important de antrenament. Pentru mine este un jucător important. Eu cred că Meza trebuie să primească încredere din partea mea. Sper că toți jucătorii vor fi susținuți. După meci, vorbim. Băieții au nevoie se conduție, e normal că vor avea o condiție mai bună cu timpul. Nu știm când va intra Fortes. Este normal să nu fie gata pentru meciul de duminică”, a declarat italianul.

Foto: ucv1948.ro
Citește și: Antonio Conceicao aruncă focul în curtea alb-albaștrilor!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0