Nepăsarea unui polițist gorjean: “Ce vrei, dom’le, să-l iau acasă?”

Comportamentul unui polițist din Târgu Jiu a lăsat de dorit în fața consilierului local Mihai Paraschiv! Un bărbat cu probleme psihice ce umbla pe străzile orașului, l-a lăsat indiferent pe omul legii!

Consilierul local, Mihai Paraschiv, a văzut în zona centrală din Târgu Jiu, pe str. Siretului, un bărbat cu pantalonii daţi jos, stând pe trotuar. Pentru că bărbatul părea băut sau cu probleme psihice, consilierul a sesizat cazul unui polițist local. Răspunsul primit a fost unul indiferent și l-a lăsat mască :

„Era un cetăţean aflat în stare de ebrietate sau cu probleme psihice şi se afla pe strada Siretului. L-am rugat pe domnul poliţist local să găsească o soluţie şi mi-a răspuns sec: «ce vrei, domne, să îl iau acasă? Eu am atribuţiuni pe circulaţie». Incredibil! Sesizezi o situaţie şi nu te ocupi de ea. Domnu’ poliţist, chiar dacă nu aveţi aşa ceva în fişa postului, vreţi spor suplimentar pentru a rezolva o astfel de situaţie? Ruşine, domnule poliţist!”, a scris Mihai Paraschiv pe pagina de socializare, conform pandurul.ro

Aventura s-a încheiat pentru evadatul de la Pelendava! https://bit.ly/2BaaAjT

Sursa foto: Pandurul

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *