8.3 C
Craiova
duminică, decembrie 3, 2023

Nicolae Giugea nu merge la deschiderea Târgului de Crăciun: „Nu este ziua mea. E a doamnei primar și a lui Aurică Solomon”

Deschiderea Târgului de Crăciun din Craiova are loc în această seară, iar Nicolae Giugea și-a adus aminte că Primăria ar vrea să crească taxele și impozitele!

Nicolae Giugea s-a declarat deranjat de toată vâlva care s-a format cu deschiderea Târgului de Crăciun. Șeful PNL Craiova spune că autoritățile locale arată, astfel, că au bani mulți. Așadar, nu ar mai fi nevoie ca taxele și impozitele să crească, în Bănie, în 2024. Deputatul a spus clar faptul că PNL, prin consilierii locali, se va opune majorării taxelor.

PNL Craiova nu e de acord cu creșterea taxelor și impozitelor în Bănie

Dacă stăm bine și ne uităm în jurul nostru, ajungem la concluzia că Primăria Craiova are bani. Are bani mai mulți decât multe primării din România, cred că mai mulți decât Primăria București, după modul de manifestare și de etalare a bogăției noastre, a craiovenilor. De aceea, vă aduc la cunoștință faptul că nu vom vota, prin consilierii noștri municipali, nicio majorare a taxelor și impozitelor pentru anul 2024.

Atâta timp cât ai bani, de ce să majorezi taxele? Niciodată! Ne vom exprima punctul de vedere în Consiliul Local. Nu vom vota bugetul anului 2024 cu majorări. Pentru proiectul de buget al anului 2024, consilierii locali PNL vor veni cu propuneri clare de investiții. Avem bani. Pensiile se majorează cu cu 13,8. Propunerea de majorare a taxelor la nivel local a doamnei primar este de 13,8%. PE o parte le dai și vine Primăria Craiova și le ia. Unde este dreptatea socială?”, a declarat Nicolae Giugea.

Nicolae Giugea nu merge la deschiderea Târgului de Crăciun

Târgul de Crăciun din Bănie îşi deschide porţile în această seară, la ora 18.30. Această zi coincide cu ajunul zilei Olguței Vasilescu. Primarul orașului este născut pe 18 noiembrie. Nicolae Giugea spune că nu va participa la deschiderea Târgului de Crăciun. El a taxat data aleasă de autoritățile locale, pentru acest eveniment. Totodată, deputatul a lăsat de înțeles că edilul craiovenilor a ținut să aprindă luminițele din centru chiar de ziua ei.

Nu este ziua mea. Este ziua doamnei primar și a lui Aurică Solomon. Eu îmi sărbătoresc ziua de naștere cu familia, în intimitate. Nu sărbătoresc public, să aprind luminițele. Dar nu faci un obiectiv din ziua ta, să nu uite cineva că e ziua ta. Trebuie marcată cu astfel de evenimente. Ziua mea o fac pe banii mei, nu pe bani publici. Pe banii mei, munciți de mine”.

Târgul de Crăciun se desfășoară în perioada 17 noiembrie 2023 – 2 ianuarie 2024, în patru zone din municipiu – Centrul Vechi, Piaţa William Shakespeare, zona Doljana şi Piața Mihai Viteazul.

Loading RSS Feed
Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles