-5.1 C
Craiova
duminică, ianuarie 23, 2022

Nicolae Giugea: „PSD nu mai e la putere în Consiliul Local Craiova și în Consiliul Județean Dolj!”

Candidatul PNL la Primăria Craiova spune că PSD nu va face majoritate în cele două organisme care vor conduce orașul și județul.

Dacă la București, alianțele PNL – USR-PLUS au dus la o victorie clară, în Craiova, negocierile pre-electorale dintre cele două formațiuni politice de dreapta au picat. Dacă ne uităm pe scorurile celor doi candidați, Nicolae Giugea și Lucian Săuleanu: 29% și 13,5% rezultă că un candidat comun ar fi câștigat Primăria Craiova.

Nicolae Giugea, PNL, a spus: ”Nu sunt impresionat de rezultatele exit-poll-ului, fiindcă este unul comandat de PSD. Așteptăm numărătoarea voturilor din fiecare secție. Acela este rezultatul care va da adevărata valoarea electorală a fiecărui candidat. A fost o campanie, din punctul nostru de vedere, curată, elegantă. Am venit cu proiecte, cu mesaje către cetățeni, către electorat. Așteptăm cu mare nerăbdare procesul de numărare a buletinelor de vot. Mulțumesc craiovenilor care s-au prezentat la vot. PSD nu mai e la putere în Consiliul Local Craiova și Consiliul Județean Dolj. Asta sigur! Dar, așteptăm numărătoarea voturilor.”

Olguța Vasilescu a obținut, potrivit exit-poll-ului Curs Avangarde, 34.5% din voturi, procent care o duce în fotoliul de primar al Craiovei.

Olguța s-a întors la Primărie: „A fost cea mai mizerabilă campanie!”

Exit-poll! Olguța Vasilescu, primarul orașului Craiova!

Exit-poll! Olguța Vasilescu, primarul orașului Craiova!

Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles