37 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Nicolai Calancea, lăsat în Bănie să negocieze rezilierea!

Craiova s-a despărțit de mai mulți jucători în această vară. Cel mai recent, Vlad Screciu a fost transferat în Belgia, însă plecările continuă, a venit rândul lui Calancea!

După ce doar cu o zi în urmă plecarea lui Screciu în Belgia i-a surprins pe toți, iată că oltenii rezolvă o altă despărțire. Craiova este pe cale să renunțe la serviciile portarului Calancea. După un sezon în care Mitrovic a părut că i-a luat fața moldoveanului, se pare că oltenii au luat deja o decizie.

Portarul formației din Bănie, Nicolai Calancea, nu va mai fi păstrat în lot, fiind anunțat că-și poate găsi o altă echipă.

Mangia a luat cu echipa mare în Austria și câțiva juniori. Este vorba de portarul Cristian Dică, mijlocașul Valentin Mihăilă, , mijlocașul revenit după împrumutul de la FC Argeș, Radu, atacantul Raoul Baicu, atacantul și marea speranță a oltenilor, Jovan Markovic și nu numai.

Se opresc oltenii aici?

Craiova s-a despărțit deja de un număr destul de mare de jucători, în timp ce noutăți în ceea ce privește venirile nu prea au fost. Popov, Santos, Măzărache, Mihai Roman (împrumutat) și Vlad Screciu ( transferat în Belgia), aceștia sunt fotbaliștii care au părăsit trupa din Bănie. Cu plecarea lui Calancea, alb-albaștri bifează cea de-a șasea despărțire.

Sursă foto: ucv1948
Citește și: Wild Card pentru Liga Campionilor! Se bat pentru a intra în grupe! 

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles