fbpx

Nicolo Napoli a răbufnit și l-a făcut praf pe Mititelu: „Nu știe fotbal și vrea să se bage peste tot”

FCU Craiova continuă să fie destabilizată din interior: Mititelu ar fi apelat la Napoli pentru a-i face echipa lui Trică!

Eugen Trică a fost demis cu puțin timp înainte de startul sezonului, după ce i-a promovat pe craioveni în Liga 2. Până să-l dea afară, Mititelu ar fi luat legătura cu Nicolo Napoli pentru a transfera jucători la FCU. Dezvăluirile au fost făcute chiar de antrenorul italian, cel ce a fost folosit ca și intermediat între finanțatorul clubului din Bănie și un impresar.

PSD Alegeri Parlamentare 2020

Probabil că preparatorul fizic îi dădea informațiile din vestiar. A zis că nu e nebun să pună antrenor un preparator fizic, dar văd că acum așa a făcut. Nu mă mai interesează. Să nu uite, însă, că lotul de jucători a fost făcut și datorită mie. Am un prieten impresar și Mititelu a apelat la mine să îi aduc jucători. Asta când încă era Trică la echipă. Acesta e adevărul și fanii trebuie să îl știe”,a spus Napoli pentru prosport.ro.

Mititelu spune că Napoli folosea metode depășite de antrenament, iar Trică ar fi încercat să-l copieze pe Pițurcă și acestea ar fi motivele pentru care cei doi au fost demiși. Totodată, același Mititelu spune că motivul pentru care au fost dați afară tehnicienii cu rezultate ar fi fost legate de conflictul cu Dan Vasilică, preparatorul fizic al echipei și actualul antrenor al alb-albaștrilor. Napoli susține că patronul FCU vrea să se bage peste tot fără să se priceapă la fotbal.

Eu eram depășit? Sau metodele mele învechite? Am rămas șocat. L-am blocat pe Adrian Mititelu peste tot, pe telefon, pe whatsapp, pe facebook. Nu mai vreau să știu nimic de acest om cât voi mai trăi. Așa se întâmplă când patronul nu știe fotbal și vrea să se bage peste tot. La noi, era o problemă cu preparatorul fizic. Aveam 11 jucători cu rupturi musculare sau probleme musculare. Am jucat 20 de ani fotbal la un nivel bun și mă pricep măcar puțin la acest aspect. Erau prea puternice antrenamentele pe partea fizică. I-am zis asta despre Dan Vasilică și el mi-a zis că e omul lui de încredere. A spus să stau liniștit și să îmi văd de treabă. Dar eu nu pot antrena pe ideile altora”, a mai declarat Nicolo Napoli pentru ProSport.

Hermannstadt – Craiova: primul 11 al lui Cristiano Bergodi!

Pițurcă încă bântuie FCU Craiova: de ce l-a demis Mititelu pe Trică!

Pinochio, tu ești? Mititelu crede că suporterii au pene pe spate!

Mititelu l-a avertizat pe judecătorul Marian Budă înainte să-l toarne: „E omul lui Rotaru de 7 ani”


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0