18.9 C
Craiova
vineri, iunie 14, 2024

Nicu Stanciu a ratat un transfer la o echipă mare a Europei

Florin Manea: „Ori îl luăm pe Nicu Stanciu cu 5.000.000, ori îl luăm pe ăla din Mexic care acum e la Napoli”

Nicu Stanciu se numără printre cei mai influenți jucători ai echipei naționale a României. Transferat la Anderlecht în 2016, decarul României ar fi putut să-și croiască un destin cu totul diferit.

Nicu Stanciu, în fruntea echipei naționale a României în cursa către Euro 2024

Acesta se află în fruntea echipei naționale a României în cursa către Euro 2024. Cu doar două meciuri rămase, echipa condusă de Iordănescu ocupă prima poziție într-o grupă în care se regăsesc și Elveția și Israel. Performanțele lui Stanciu în Arabia Saudită sunt remarcabile, iar în trecut a fost aproape de a realiza un transfer de excepție la PSV Eindhoven.

„Știi cât s-a plătit pe Pastore în Argentina? 1.500.000! După l-au vândut cu 40.000.000. Argentina nu e o piață ieftină. Compagno a costat 1.500.000, iar Miculescu a costat 1.800.000.

„Ori îl luăm pe Stanciu cu 5.000.000, ori îl luăm pe ăla din Mexic care acum e la Napoli”

Compagno, care în Italia nu a jucat mai sus de Serie D. În Italia nu a jucat la nivel. Când era Stanciu la Steaua, m-a sunat PSV Eindhoven. Și mă întreabă căt ar costa Stanciu. Îl sun pe Gigi și el zice 5.000.000, atât era atunci. Și au zis că au două variante. Ori îl luăm pe Stanciu cu 5.000.000, ori îl luăm pe ăla din Mexic care acum e la Napoli, Hirving Lozano”, a declarat Florin Manea, conform fanatik.ro.

Avându-l pe Stanciu pe teren, echipa națională a României a acumulat 16 puncte în cele 8 partide jucate. Decarul lui Iordănescu a înscris trei goluri în această campanie. Primul dintre ele a fost marcat în meciul cu Belarus, unde România s-a impus cu 2-1. Al doilea gol a fost înregistrat în fața echipei Kosovo, iar cel de-al treilea succes a fost înscris în poarta echipei Andorra.

„Drăgușin dacă făcea junioratul în România nu ajungea la nivelul acesta”

„Aceeași vârstă, Mexic cu salarii mari, nu ca în România. Au ales să îl ia pe Lozano cu 2.000.000 și l-au vândut pe 30.000.000. Eu asta spun, jucătorii români sunt supraevaluați pentru că au luat campionatul în România.

Dar când ieșim afară nu avem un jucător la top. Drăgușin dacă făcea junioratul în România nu ajungea la nivelul acesta. Mai bine îl iei pe Rrahmani, a fost o invetiție mult mai bună decât Borza”, a completat Florin Manea.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles