21.7 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Nicușor Bancu:„ Nu ne gândim departe”

Craiova dă piept cu Poli Iași în prima etapă din Liga 1, iar fotbalistul Universității, Nicușor Bancu, speră să nu se repete istoria din SuperCupa României!

Oltenii nu au început cu dreptul meciurile oficiale. Au pierdut SuperCupa cu CFR Cluj, chiar în fața propriilor suporteri. Prima partidă de campionat se anunță una destul de grea pentru elevii lui Mangia.

„Ne așteaptă o partidă foarte grea cu o echipă care se va bate la play-off, dar sperăm să facem un joc mai bun decât în SuperCupă. Toata lumea zice că suntem favoriți, dar si CFR a făcut egal cu Botoșani. Toți își dau viața când joacă cu favoritele. Trebuie să luam meciul ca atare și să fim 100% pentru că vom avea surprize”, a declarat Bancu.

Europa e aproape, iar oltenii vor un adversar accesibil!

Anul trecut, Craiova a întâlnit AC Milan și a fost eliminată. În acest sezon, Bancu speră ca Universitatea să fie ferită de numele mari ale Europei.

„Nu ne gândim departe. Luam fiecare meci în parte. Sper să nu mai cădem cu un gigant în Europa. Sper sa fie o echipa care să ne permită să ne calificam mai departe”

Bancu are încredere în colegii de echipă, chiar dacă Băluță și Gustavo nu îi mai sunt alături, iar la capitolul veniri, Universitatea nu a impresionat!

Ieșenii s-au întărit în această vară, iar cea mai tare lovitură dată de echipa lui Stoican a fost aducerea fundașului Laurențiu Rus, fost la CFR Cluj. Printre alții, în echipa moldovenilor au ajuns P. Petre și Paul Pîrvulescu. Craiova nu s-a mișcat tocmai pe măsura așteptărilor. Achizițiile au fost puține, iar plecările, surprinzător de multe, mai ales dacă ne gândim că alb-albaștrii sunt angrenați și în Europa.

„Baluță și Gustavo au fost jucători importanți, dar orice jucător poate să plece. Cei care am rămas încercăm să facem o treaba mult mai bună”, a spus Nicușor Bancu.

Citește și:Mangia nu discută despre obiective pe termen lung! La Craiova se trăiește prezentul! 

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles