37 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Nicușor Bancu, Alex Mitriță și Vlad Screciu, într-o echipă care a scris istorie în fotbal!

Cei trei titulari de la Universitatea Craiova, Nicușor Bancu, Alex Mitriță și Vlad Screciu, considerați suficient de valoroși pentru a face parte dintr-un lot de excepție!

Sorin Cârțu a vorbit în direct despre cei 3 jucători ai celor de la Universitatea Craiova care ar putea prinde lotul în echipa care a câștigat ultimul titlu. Fostul antrenor i-a lăudat pe unii dintre actualii fotbaliști ai echipei patronate de Mihai Rotaru.

Nicușor Bancu, Alex Mitriță și Vlad Screciu, într-o echipă care a scris istorie în fotbal!

Universitatea Craiova se luptă de foarte mulți ani să câștige titlul în Liga 1. Cea mai bună clasare pe care a obținut-o a fost locul 2. Echipa este obișnuită cu podiumul. În sezonul recent termina a reușit să obțină locul 3, însă dorința suporterilor oltenilor, de peste 30 de ani, este titlu, pe care speră să-l câștige în acest sezon.

Sorin Cârțu a vorbit la Fanatik, despre mai multe subiecte, iar printre acestea s-a regăsit și Universitatea Craiova.

Fostul atacant a fost întrebat despre actuala generație a Craiovei, dar și dacă vreun jucător ar avea șanse în lotul echipei care a scris istorie la începutul anilor 90. Fostul Golgheter a avut 3 nume pe lista sa. Nicușor Bancu, Alex Mitiță și Vladimir Screciu. După părerea sa sunt singurii jucători din echipa actuală care ar reuși să prindă lotul. Ba mai mult de cât atât, Nicușor Bancu a fost și lăudat de către Sorin Cârțu. Acesta spune că este singurul care ar putea duce testul Cooper.

Declarație Sorin Cîrțu

„Din echipa de astăzi, Bancu. Bancu e singurul care poate să ducă 3200 sau bucăți de 1600 la testul Cooper, cum se făceau la vremea respectivă. Mitriță ar putea. Poate un Screciu să fie în lot, așa cum au fost și alții, cum a venit Stângă, cum au venit la vremea respectivă Sava și așa mai departe”, a declarat Sorin Cârțu, pentru sursa anterior citată

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles