fbpx
12.6 C
Craiova
joi, februarie 25, 2021

Nicusor Bancu, urecheat de FRF!

Căpitanul Craiovei, Nicusor Bancu, a fost tras puțin de urechi de cei de la Federația Română de fotbal, după ce videoclipul de la petrecerea Universității a ajuns și în biroul lui Burleanu!

- Advertisement -
- Advertisement -

Nicusor Bancu a apărut umăr la umăr cu Mateiu și Mihai Rotaru, în timp ce cântau. Cântecul nu era unul cu versuri prea decente și îi implica și pe adversarii istorici ai Craiovei: Steaua, Dinamo și Rapid. FRF a considerat că trebuie să-i atragă atenția olteanului, după acțiunile acestuia.

Federația Română de Fotbal și staff-ul echipei naționale dezaprobă total atitudinea manifestată de jucătorii și staff-ul echipei U Craiova 1948 Club Sportiv în materialul video pe care, suntem convinși, opinia publică l-a descoperit cu aceeași profundă mâhnire. Fotbalist al echipei naționale de seniori, Nicușor Bancu are o responsabilitate în plus și trebuie să constituie permanent atât un exemplu pentru colegii mai tineri, dar și pentru generațiile de copii care practică fotbalul. Mesajul pe care îl propune prin acest video este unul împotriva celor mai importante valori ale fotbalului și contrar regulilor care fundamentează activitatea la loturile reprezentative. El și toți ceilalți membri ai familiei loturilor reprezentative din imagini, fotbaliști și componenți ai staff-ului, contribuie la construirea unei imagini străine de performanță, care nu le onorează prezentul și viitorul. Respectul față de adversarii din competiție, cu atât mai mult cu cât ei reprezintă coechipieri în cadrul loturilor naționale, reprezintă un principiu de la care niciun fotbalist nu poate abdica”, se arată în comunicatul federației.

În 3 minute poți să citești și: Constantin Schumacher, alesul lui Rotaru: „Ne-am înțeles”

Eugen Trica, la un pas să preia Craiova!

Scandal între Sud și Nord pe terasa lui Grande!

Cutremur în Oltenia: Stadion pentru FCU Craiova!

The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

26,573FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Latest Articles