12 C
Craiova
duminică, aprilie 21, 2024

Nicușor Bancu, plin de încredere! „Nu ne vor sta în cale”

Fotbalistul Universității Craiova, Nicușor Bancu, are foarte multă încredere în echipă, înainte de meciul contra celor de la Timișoara!

Bancu a vorbit despre partida cu ACS Poli Timișoara, despre importanța meciului, dar și despre echipa națională a României. Fotbalistul alb-albaștrilor a explicat de ce îi place sistemul cu trei fundași centrali și ce impact a avut Devis Mangia asupra lui, ca fotbalist.

„ Toate echipele vin la Craiova să câștige punct sau puncte și să demonstreze cu un stadion plin că sunt și ei fotbaliști valoroși. Ne așteaptă o partida foarte grea, dar noi dacă ne vom face jocul, nu ne vor sta in cale. Sigur vom câștiga. Florin și Santos ne vor ajuta foarte mult in etapele ce vor urma”, a spus Nicușor Bancu, la conferința de presă premergătoare meciului cu Timișoara.

Bancu așteaptă convocarea la echipa națională!

Fotbalistul oltenilor așteaptă convocarea la echipa națională a României, mai ales că următorul meci, cu Suedia, se joacă pe Ion Oblemenco. Bancu a explicat cum a evoluat cu ajutorul lui Mangia și în ce sistem de joc preferă să evolueze.

„Poziția pe care evoluez la echipă mă ajuta foarte mult. Așa am ajuns la echipa națională și așa am avut rezultate la Craiova. Nu vreau să se schimbe sistemul pentru ca mie mi-a prins bine. Când a venit mister, atunci s-a văzut si un progres al meu. Am încercat să îmi îmbunătățesc faza defensivă. Selecționerul mă ia în considerare pe postul de fundaș. Prima dată trebuie să mă cheme, apoi vom vedea”

 

Sursă foto: ucv 1948

Citește și: Devis Mangia, încrezător înainte de duelul cu ACS Poli Timișoara!

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles