21.7 C
Craiova
vineri, aprilie 12, 2024

Nicușor Bancu la PSV Eindhoven! Cum au comentat jucătorul și patronul!

U Craiova le-a promis suporterilor că va vinde un singur jucător important pe sezon. După ce s-a despărțit în această vară de Băluță, Gustavo și Screciu, se speculează că va fi vândut și Bancu.

 

Clubul craiovean din prima ligă a reiterat în vară promisiunea că va vinde un titular pe an. Fix după ce îi vânduse pe Băluță și Screciu și înainte de a-l scoate pe taraba asiatică pe Gustavo. Astăzi s-a readus în discuție mutarea lui Nicușor Bancu la PSV Eindhoven.

 

Prezent la conferința de presă, Bancu a declarat vis-a-vis de speculațiile transferului la PSV: „N-am crezut nimic până nu a fost ceva concret!!! Am vorbit cu domnu’ Rotaru. Deocamdată i-am zis că nu îmi doresc să plec. Consider că trebuie să mai stau un an sau o jumătate de an, să câștig mai multă experiență pentru a putea să merg afară și să mă acomodez mai repede”.

 

Într-o intervenție telefonică, la PRO X, Mihai Rotaru, patronul formației craiovene din prima ligă, declara pe 9 iulie: „100% Mitriță rămâne. Bancu nu pleacă, ne-a spus că vrea să continue la Craiova”.

 

Dinu Gheorghe, fost președinte la Rapid, Astra și Dinamo, a comentat o posibilă plecare a lui Bancu de la U Craiova: „Din câte am auzit, Bancu este pe picior de plecare de la Craiova. Aceste vânzări de jucători îmi pun un semn de întrebare. Ei, dacă aveau o gândire pro-performanță, trebuiau să aducă doi jucători peste nivelul echipei și să ia campionatul”.

Mangia nu discută despre obiective pe termen lung! La Craiova se trăiește prezentul!

 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles