12.3 C
Craiova
duminică, aprilie 14, 2024

Nicușor Bancu, scos din primul 11 al României pentru EURO 2024!

Fotbalistul care ar urma să-i ia locul lui Nicușor Bancu la EURO 2024 n-a mai fost convocat de mult la echipa națională!

Nicușor Bancu ar trebui înlocuit în primul 11 pentru EURO 2024 de Alex Chipciu. Asta consideră Nicolae Dică, antrenorul care nu înțelege de ce Edi Iordănescu nu l-a luat în calcul pe Chipciu. Tehnicianul a vorbit despre turneul final.

Nicușor Bancu sau Alex Chipciu, pentru postul de fundaș stânga la EURO

După rezultatele din amicale, naționala României a arătat că ”suferă” la capitolul fundaș stânga. Astfel că Nicolae Dică (43 de ani) vine cu o propunere total neașteptată: Alex Chipciu (34 de ani), legitimat la U Cluj.

Edi Iordănescu (45 de ani) a folosit cele două teste și pentru a rula mai mulți jucători, dar și pentru a căuta soluții, cum a fost, spre exemplu, pentru postul de fundaș stânga, unul descoperit în acest moment. Dacă în primul meci, a fost utilizat Cristi Manea, în partida de marți a jucat acolo Opruț.

Edi nu s-a gândit?

”S-a gândit Edi Iordănescu la Chipciu în poziția de fundaș stânga? Din punctul meu de vedere, în momentul în care Chipciu la U Cluj a jucat ca fundaș dreapta și fundaș stânga a făcut-o foarte bine.

Noi avem o problemă la postul de fundaș stânga. Are experiență. Este un jucător de forță, un jucător de viteză și un jucător de grup”, a declarat Nicolae Dică, pentru fanatik.ro.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles