fbpx

„Nimeni la meci!” Campioana Europei a revenit în sala pustie din Bănie!

Echipa lui Burcea a obținut cea mai importantă performanță a sportului de echipă din Craiova. La trei luni distanță, la reapariția pe parchetul Polivalentei, fetele de aur ale Olteniei au jucat în fața a 40 și un pic de oameni.

 

În mai, SCM Craiova câștiga Cupa EHF! Era 30-25 în returul cu Vipers Kristiansand, după ce în tur fusese 22-26. Sală arhiplină, deși la case dacă se dăduseră 3-400 de bilete, toată lumea fericită, să se tragă în poză cu fetele, cu primul trofeu european cucerit de sportul craiovean.

 

S-au scurs trei luni de atunci, fetele în vacanță, apoi în cantonament. Iar acum din nou în Polivalentă. Revenite pentru Cupa Craiovei, a 12-a ediție. Întrecerea a debutat astăzi de dimineață: SCM 1 Craiova – SCM 2 Craiova.  La tribuna 2 numărarăm 21 de spectatori. În partea cealaltă tot cam atât. Nu calcularăm echipa Slatinei, care stă să vadă meciul. Nici pe cei 4 polițiști locali, aflați în misiunea de a asigura liniștea și ordinea la evenimentul sportiv.

 

Inițial, crezurăm că e un protest din acela „nimeni la meci”. Apoi că „Așa e la Craiova!” cu recunoștința și promovarea valorilor…

BMC logoBuy me a coffee

Zahar la plic

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0