Nistor, în locul lui Mateiu la echipa națională!

Cosmin Contra l-a chemat de urgență la lot pe Dan Nistor! Mijlocașul a fost preferat în detrimentul lui Mateiu, chiar dacă nivelul la care joacă cei doi este total diferit.

Nistor evoluează în play-out, iar în ultima partidă a luat bătaie de la Gaz Metan, în timp ce Mateiu lupta la câștigarea campionatului, de pe locul secund al Ligii 1 și a ieșit victorios în ultimele două meciuri din play-off.

„Sunt probleme. Conducerea într-o parte, jucătorii în cealaltă parte”

Nistor nu este singura surpriză a lui Contra!Î

„În timpul ultimei partide jucate la echipa de club, Gheorghe Grozav a acuzat probleme musculare. În urma investigațiilor efectuate de staff-ul medical al echipei naționale s-a constatat că fotbalistul a suferit o leziune fibrilară la nivelul mușchilor adductori ai coapsei stângi. Astfel, Grozav nu va fi apt pentru meciurile cu Suedia și Feroe. El va rămâne totuși în cantonamentul naționalei pentru continuarea tratamentului până la deplasarea echipei în Suedia. În locul lui Grozav, selecționerul Cosmin Contra l-a convocat de urgență pe Dennis Man (FCSB), de la naționala U21. De asemenea, întrucât Răzvan Marin și Paul Anton acuză unele probleme medicale, se va alătura lotului și mijlocașul Dan Nistor (Dinamo)“, se arată în comunicatul FRF.

În 3 minute poți să citești și: Mititelu: „Pușcaș și Napoli o să dea explicații”

Mateiu: „Am marcat 4 goluri în campionat, ca niciodată!”

Acka: „E ziua Ungariei și vor vrea să ne bată!”

Daniel Pancu: „Discut cu Mihai Rotaru”

 Sorin Cartu e un pic blocat la 30 de m de poartă: Ca Mitriță, e greu de găsit!

Doi fotbaliști sunt aproape să părăsească trupa din Bănie!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *