15.6 C
Craiova
miercuri, mai 18, 2022

Anunțul primarului: No More Gropi!

- Advertisement -

În următorii ani devine din ce în ce mai plauzibil să ne trezim cu un nou Balș, în cealaltă parte a Craiovei. Dar nu prea ne mai interesează, că drumuri la Severin nu mai avem. Din moment ce Universitatea s-a întors acasă.

 

Pentru că în țara noastră străzile s-au construit cu gropi, românul, inventiv, a găsit și expresia cu care să poată să jigneacă pe oricine: Ești prost de dai în gropi! Dar de-acum s-a încheiat povestea asta, cel puțin pentru filieșeni.

 

De unde și expresia: No More Gropi!

 

Primarul orașului Filiași, Costeluș Gheorghe Ilie a fost la mijlocul săptămânii la Capitală. A dat târcoale la ușa capitonată a Ministrului Dezvoltării. Nu am fost acolo să vă putem zice dacă a deschis-o așa cum spune legenda cu capul, că mâinile erau ocupate, cert este că a deschis-o. Știm asta sigur de pe Facebook, unde Costeluș din Filiași a anunțat că este pe cale să împlinească, și nu exagerăm cu nimic, „cea mai mare dorință a orașului nostru, cea de a asfalta străzile din Filiași”.

 

În sensul că Paul Stănescu a semnat ca primarul, deși e ministru, contractul de finanțare pentru „reabilitarea infrastructurii rutiere în orașul Filiași”. Fapt care l-a determinat pe primarul Costeluș, beneficiar de iscălitură ministerială, să exulte pe facebook mai ceva dacă Universitatea Craiova bătea pe FCSB: „No more gropi”. Că vor dura doi –trei ani lucrările, rămâne de văzut. Important e că primul pas birocratic a fost îndeplinit.

Te mai poate interesa: Forumul carierei, prilej de propaganda pentru Universitatea din Craiova

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles