Anunțul primarului: No More Gropi!

În următorii ani devine din ce în ce mai plauzibil să ne trezim cu un nou Balș, în cealaltă parte a Craiovei. Dar nu prea ne mai interesează, că drumuri la Severin nu mai avem. Din moment ce Universitatea s-a întors acasă.

 

Pentru că în țara noastră străzile s-au construit cu gropi, românul, inventiv, a găsit și expresia cu care să poată să jigneacă pe oricine: Ești prost de dai în gropi! Dar de-acum s-a încheiat povestea asta, cel puțin pentru filieșeni.

 

De unde și expresia: No More Gropi!

 

Primarul orașului Filiași, Costeluș Gheorghe Ilie a fost la mijlocul săptămânii la Capitală. A dat târcoale la ușa capitonată a Ministrului Dezvoltării. Nu am fost acolo să vă putem zice dacă a deschis-o așa cum spune legenda cu capul, că mâinile erau ocupate, cert este că a deschis-o. Știm asta sigur de pe Facebook, unde Costeluș din Filiași a anunțat că este pe cale să împlinească, și nu exagerăm cu nimic, „cea mai mare dorință a orașului nostru, cea de a asfalta străzile din Filiași”.

 

În sensul că Paul Stănescu a semnat ca primarul, deși e ministru, contractul de finanțare pentru „reabilitarea infrastructurii rutiere în orașul Filiași”. Fapt care l-a determinat pe primarul Costeluș, beneficiar de iscălitură ministerială, să exulte pe facebook mai ceva dacă Universitatea Craiova bătea pe FCSB: „No more gropi”. Că vor dura doi –trei ani lucrările, rămâne de văzut. Important e că primul pas birocratic a fost îndeplinit.

Te mai poate interesa: Forumul carierei, prilej de propaganda pentru Universitatea din Craiova

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *