23.3 C
Craiova
luni, mai 16, 2022

Noi pentru Mircea Dan Mirea am fi oprit circulația în centrul Craiovei!

- Advertisement -

Astăzi a avut loc o ceremonie de „repatriere” a unor bravi eroi care au fost într-un schimb de experiență prin Polonia.

 

120 de oșteni din cadrul detașamentului ingenios intitulat Scorpionii Albaștri au fost timp de șase luni în Polonia. Din ce înțeleserăm noi la antrenament, că doar nu fu război acolo. Băieții ăștia câștigară bine, diurne și așa mai departe, și reveniră acasă.

Ce făcură autoritățile? O ceremonie de repatriere! (între noi fie vorba, când auzim termenul de repatriere ne gândim la cadavre). Prefectul, primarul, președintele CJ ținură discursuri, pe care le postară pe facebook ori ni le trimiseră pe mail.

Prefectul Purcărescu zise: „Vă mulţumesc pentru că aţi purtat cu onoare însemnele tricolorului şi v-aţi îndeplinit cu succes misiunea încredinţată, aceea de a asigura prezenţa întărită în nord-estul Alianţei, în conformitate cu măsurile adoptate în cadrul Summit-ului de la Varșovia.  Bravi militari, să nu uitaţi că aveţi în continuare o misiune importantă, aceea de a duce mai departe numele acestei unităţi şi de a dovedi că ostaşii din această zonă a ţării sunt printre cei mai viteji şi bine pregătiţi”.

Fraților, acum sincer: ce misiune au îndeplinit „cei mai viteji” în Polonia??? Deci, băieții ăștia au făcut, după noi, niște exerciții. Și-au luat niște solde babane, diurne și ce li se mai dă, iar la 42 de ani vor fi pensionari cu pensii excelente.

Încă din titlu vă ziserăm că noi am fi făcut ceremonie pentru Dan Mirea. Poate că mulți dintre voi nu știți exact cine e. Dan Mirea a cucerit medialia de aur la Olimpiada Internațională de Biologie, acum 2 ani. Deci cel mai bun din lume! Din Craiova, de la Buzești.

Știți unde e băiatul ăsta acum? La Universitatea Cambridge. Nu va mai avea tangență cu Craiova, cu România.

În schimb, bravii eroi din Polonia, primiți cu ceremonie de repatriere, ce dubios sună, vor avea: vor lua pensie de la 42 de ani.

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles