fbpx
28.6 C
Craiova
sâmbătă, septembrie 25, 2021

Oficial! Toate restricțiile ce vor intra în vigoare de vineri!

Virusul nu acționează de Înviere și e periculos în special în weekend!

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a impus astăzi noi restricții pentru împiedicarea răspândirii infecției cu virusul Sars-Cov-2. Autoritățile au decis să adopte o nouă formulă de calcul a scenariilor de infectare. Astfel, principalele măsuri sunt următoarele:

  • La o incidență de peste 4 la mie în ultimele 14 zile, în weekend (vineri, sâmbătă, duminică), circulația e permisă până la ora 20, iar operatorii economici pot rămâne deschiși până la ora 18.
  • La o incidență de peste 7,5 la mie în ultimele 14 zile, circulația persoanelor este permisă doar până la ora 20 toată săptămâna, iar operatorii economicii rămân deschiși până la 18 la fel, toată săptămâna.
  • Operatorii economici cu activitatea de fitness vor avea activitatea suspendată acolo unde incidența depășește 4 la mie în ultimele 14 zile și se va relua când incidența scade sub 3,5 la mie.
  •  Pentru noaptea de 27/28.03 măsura va fi extinsă până la ora 22.00 pentru persoanele care se vor deplasa pentru a participa la sărbătoarea Pesah.
  •  Pentru noaptea de 3 aprilie spre 4 aprilie se va permite circulația persoanelor în intervalul orar 20.00 – 02.00 pentru participarea la slujbele religioase cu ocazia Paștelui Catolic.
  •  Pentru Paștele Ortodox (1-2 mai)  vor fi stabilite ore speciale, însă nu apar în această hotărâre, căci este valabilă până pe 14 aprilie. Va exista o nouă hotărâre de guvern care să reglementeze acest lucru.
  • Nu se mai impune măsura carantinei la întoarcerea din Marea Britanie.

sursă foto: digi24

În 3 minute poți să vezi și:

Carantină de noapte de la ora 20:00 în Craiova! 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles