fbpx

Top 4 zodii care au noroc în dragoste permanent!

Anumite persoane parcă sunt urmărite de Cupidon! Orice ar face, oricum s-ar comporta, pare că pur și simplu norocul în dragoste le surâde.

1. Taur

Femeia Taur are mare noroc în dragoste și asta pentru că știe foarte bine ceea ce își dorește și nici nu se implică în relații alături de parteneri cu care simte că nu rezonează. Astfel, aceasta preferă să aștepte până când va găsi partenerul potrivit, mai cu seamă că uneori se poate atașa repede de o persoană și nu vrea să fie dezamăgită și să sufere din dragoste.

2. Rac

Femeia Rac este o persoană foarte sensibilă, fiind recunoscută pentr acest lucru. Se implică total în relații, motiv pentru care acestea, în general, sunt relații de lungă și foarte lungă durată.

3. Fecioară

Femeia fecioară nu este nici prea romantică și nici nu face eforturi să schimbe acest lucru, însă un lucru e sigur: Are noroc cu carul în relații. Pentru asta, femeia fecioară trebuie să mulțumească naturaleții, asumării și faptului că spune încă de la început ceea ce își dorește.

4. Pești

Femeia Pești, extrem de visătoare, își proiectează relația ideală în sensul celor din filmele romantice. Chiar dacă acest lucru este exagerat, femeia pești are noroc în dragoste, pentru că preferă să vadă ceea ce este mai bun în oameni, apreciind fiecare experiență.

Sursa: voxbiz.ro

VIDEO: Jandarm bătut cu pumnii și picioarele de un bărbat!

O olteancă, secretară la o școală, trimitea filmulețe indecente unui polițist!

Colegiul Național ,,Frații Buzești” din Craiova își închide porțile!

Bergodi poate pierde încă un fotbalist străin!


Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0