fbpx
11.2 C
Craiova
vineri, februarie 26, 2021

PNL Dolj a decis radierea a nouă primari!

- Advertisement -
- Advertisement -

Biroul Politic Județean al PNL Dolj a decis, cu majoritate de voturi, radierea primarilor. Decizia adoptată de către forul de conducere al PNL Dolj a avut la bază susţinerea publică a unui alt partid politic şi a unei alte doctrine politice de către cei nouă primari!

Diaspora, votul și regretele românilor ce n-au votat: „iartă-ne!”

Este vorba de primarii: Gheorghe Popa (Mischii), Safta Eugen (Sadova),Daniel Marius Cîrstianu (Radovan), Eugen Giurcă (Sălcuţa), Cristian Marius Antonie (Daneţi), Vasile Stan (Teslui), Marius Dinulescu (Catane), FloreaNeacşu (Gighera) și FlorelCatană (Galicea Mare).

O parte dintre cei nouă primari au fost alături de Claudiu Manda, cu o zi înainte de mitingul PSD de la Craiova.

„Atitudinea afișată public și acțiunile celor menționați mai sus au constituit grave abateri de la prevederile statutare, abateri pe care PNL Dolj nu le tolerează. Înțelegem totodată, prin acesta, să tragem un semnal de alarmă în ceea ce privește responsabilitatea aleșilor locali față de cetățenii care i-au votat și față de partidul pe listele căruia au fost aleși. Din luna aprilie a anului curent, PNL Dolj a solicitat prefectului de Dolj să emită ordinul de „încetarea a mandatului de primar” pentru opt dintre aceștia, respectiv: Daniel Cîrstianu , Eugen Giurcă, Cristian Antonie, Vasile Stan, Marius Dinulescu, FloreaNeacşu, FlorelCatanăşi Gheorghe Popa. Raspunsul prefectului de Dolj, susţinut de ALDE pentru această funcţie, conform caruia nu sunt întrunite prevederil elegale de încetare a mandatelor, a fost unul vădit politic”, se arată în comunicatul PNL Dolj.

În 3 minute poți să citești și: Schimbările din PSD după condamnarea lui Dragnea

The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

26,593FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Latest Articles