27.8 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Noua strategie la Universitatea Craiova: Norocul! A mers și cu Petrolul!

Universitatea Craiova a mai reușit o victorie la limită, de această dată cu Petrolul, iar play-off-ul devine realitate

Universitatea Craiova a avut din nou nevoie de noroc pentru a lua toate punctele în meciul cu Petrolul. Petev a vorbit despre lipsa norocului. Se pare că acesta a devenit, în ultimele două meciuri, strategia principală a alb-albaștrilor.

Petrolul – Universitatea Craiova 2-3

Petrolul (3-4-3): Zima – L. Dumitriu, Papp, Meijers (cpt), Huja – L. Dumitriu, Jair, Diomande, Hanca – Musi, Irobiso, G. Grozav
Rezerve: Eșanu, Bălbărău, Garutti, Radu, Takayuki Seto, Bratu, Jyry, Dumitrache, D. Paraschiv, Berisha, Răducan
Antrenor: Florin Pârvu

CSU (4-3-3): L. Popescu – Căpățână, Maldonado, Screciu, Ndong – A. Crețu, Mateiu, Houri – Baiaram, Markovic, A. Mitriță
Rezerve: Goga, Vlădoiu, Badelj, Zajkov, R. Silva, Kozulj, Soiri, Mekvabishvili, Blesa, Kozulj, Câmpanu, A. Ivan, Danciu
Antrenor: Ivaylo Petev.

Universitatea Craiova a început meciul cu cei de la Petrolul într-o manieră pozitivă. Oltenii au controlat prima parte a partidei, dar ocaziile n au apărut. Alex Mitriță și-a trecut în cont și primul șut pe poarta lui Zima.

Tot fotbalistul emblematic al oaspeților a reușit si pasa decisivă de gol. Mitrița i-a pus balonul pe cap lui Markovic, iar atacantul oltenilor a înscris pentru Universitatea. Cu 5 minute înainte de pauză, Baiaram și-a trecut și el numele pe tabela de marcaj. Pasator a fost Markovic. Trupa lui Petev n-a rezistat fără gol înainte de pauză. Petrolul a redus din diferență și la cabine s-a mers cu 2-1 pentru olteni.

A doua repriză a început deloc grozav pentru olteni. Întocmai Grozav a reușit un gol de la marginea careului și oaspeții s-au văzut iar egalați după ce 2-0. După 10 minute, Universitatea a trecut iar în avantaj. Baiaram a făcut dubla și pasa a venit tot de la Alex Mitriță.

Ivan a intrat pe teren, însă atacantul oltean și-a demonstrat forma slabă și a ratat o lovitură de la 11 metrii. Universitatea s-a retras în apărare și a sperat la tactica numită noroc, ținând cont de insistența gazdelor. Ndong s-a ales cu un roșu stupid.

Înaintea meciului cu Voluntari, Ivaylo Petev spunea că are nevoie de o doză mai mare de noroc. Acesta a apărut, dar pare singura strategie a oltenilor. Dacă norocul duce în play-off, strategia a funcționat.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles