18.9 C
Craiova
miercuri, mai 22, 2024

Noua zodie din horoscop. NASA a făcut noi descoperiri

Noua zodie din horoscop aduce schimbări: „S-au mișcat că nimic nu e static și totul se învârte în continuare”

Cu ceva timp în urmă, NASA a identificat un nou semn zodiacal, localizat între Scorpion și Săgetător. Această descoperire a generat preocupări și speculații cu privire la posibila introducere a noii zodii în horoscop și modificarea acestuia.

Noua zodie din horoscop a fost descoperită de ceva vreme

Noua zodie a fost descoperită de ceva vreme, însă specialiștii recunosc că meritul nu le aparține lor. Babilonienii au decis să nu acorde atenție acestei zodii, deoarece calendarul pe care l-au creat cuprindea deja 12 luni, corespunzătoare celor 12 zodii existente.

„Pe parcurs ce Pământul orbitează în jurul Soarelui, astrul solar parcurge fiecare dintre cele 12 părţi ale zodiacului. Din moment ce babilonienii aveau un calendar care cuprindea 12 luni (corespunzând fazelor Lunii), fiecare lună coincide cu o anumită parte a zodiacului”, menționează cercetătorii americani, conform site-ului „Space Place”, potrivit wowbiz.ro.

Chiar dacă NASA ar lua în considerare adăugarea zodiei Ophiuchus în horoscop, pentru noi, cei deja născuți, nu s-ar întâmpla nimic și am continua să aparținem semnului sub care ne-am născut. Cu toate acestea, pot apărea schimbări pentru copiii care se vor naște după introducerea celei de-a 13-a zodii, Ophiuchus.

„Dacă până acum v-ați născut Capricorn, tot Capricorn sunteți”

„Deci, stați liniștiți, că dacă până acum v-ați născut Capricorn, tot Capricorn sunteți. Că voi sunteți deja născuți. În momentul în care v-ați născut, planetele stăteau acolo, așa cum stăteau. Si acum a venit NASA să spună că planetele s-au mișcat.

Evident că s-au mișcat că nimic nu e static și totul se învârte în continuare.(…) Deci, tu rămâi aceeași zodie. Când babilonienii au făcut acest horoscop(…) ei știau de această a 13-a planetă, dar au ales să o ignore că au considerat că nu e prea importantă atât de mult, încât să îi dea acolo un loc în horoscop.

Irina Deleanu, apariţie spectaculoasă: „Lumea mă întreabă de ce sunt singură”

Acum, dacă într-adevăr de acum înainte se va vrea să se păstreze această a 13-a zodie, maxim copii noștri care se vor naște, se vor încadra în horoscopul nou. Plus că de ce nu s-a schimbat și horoscopul chinezesc dacă s-a schimbat acesta? Se știa de planeta asta, nu s-a băgat în seamă. Dacă țineți voi bine minte s-a mai încercat o dată, acum mai mulți ani să se mai producă o a 13-a zodie, care avea alt nume și în final s-a ignorat pentru că nimeni nu a vrut să accepte”, a transmis infuencerița Mjanette, pe pagina sa de TikTok.

Noul horoscop, după introducerea zodiei Ophiuchus

 • Capricorn: 20 ianuarie- 16 februarie;
 • Vărsător: 16 februarie- 11 martie;
 • Peşti: 11 martie- 18 aprilie;
 • Berbec: 18 aprilie- 13 mai;
 • Taur: 13 mai- 21 iunie;
 • Gemeni: 21 iunie- 20 iulie;
 • Rac: 20 iulie- 10 august;
 • Leu: 10 august- 16 septembrie;
 • Fecioară: 16 septembrie- 30 octombrie;
 • Balanţă: 30 octombrie- 23 noiembrie;
 • Scorpion: 23 noiembrie- 29 noiembrie;
 • Ophiuchus („ Omul cu şarpele”): 29 noiembrie- 17 decembrie;
 • Săgetător: 17 decembrie- 20 ianuarie.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles