Noul coronavirus nu cruță ”capetele încoronate”: încă un monarh, testat pozitiv

Prințul Charles, în vârstă de 71 de ani, a fost testat pentru coronavirus, iar rezultatul a ieșit pozitiv. Vestea a fost făcută publică, în urmă cu puțin timp de un purtător de cuvânt al Casei Regale: „prezintă simptome ușoare, e în stare bună.”

„Prinţul de Wales a fost testat pozitiv pentru coronavirus. El a prezentat simptome uşoare, dar se află într-o stare de sănătate bună şi a lucrat de acasă în ultimele zile, ca de obicei. Ducesa de Cornwall a fost, de asemenea, testată, dar nu are virusul. În conformitate cu sfaturile guvernamentale şi medicale, prinţul şi ducesa Camilla s-au izolat acasă, în Scoţia. Testele au fost efectuate în Aberdeenshire, unde au fost îndeplinite criteriile cerute pentru testare. Deocamdată e greu de spus de unde s-ar fi putut infecta prinţul, având în vedere numărul mare de activităţi oficiale pe care le-a îndeplinit în ultimele săptămâni“, se arată în comunicatul transmis.

Prințul Charles și Ducesa de Cornwall s-au autoizolat acum în casa lor din Scoția.

Ducesa a fost testată și pentru virus, dar testul a arătat că aceasta nu a fost infectată, a spus purtătorul de cuvânt, potrivit telegraph.co.uk

Prințul Charles este al doilea monarh infectat cu COVID-19, asta după ce, săptămânaa trecută, Prinţul Albert al II-lea de Monaco (62 de ani) a fost depistat pozitiv.

“Prinţul Albert al II-lea de Monaco, testat la începutul acestei săptămâni, este pozitiv cu COVID-19. Starea lui de sănătate nu inspiră nicio îngrijorare”, a precizat într-un comunicat Palatul princiar.

In 3 minute poți să citești și: Primele cazuri anunțate în comunele și orașele din Dolj!

VIDEO! Pandemia la români: mici și icoane!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0