fbpx
11 C
Craiova
luni, martie 1, 2021

Noul document oficial: Cu câte note se pot încheia mediile în acest an școlar!

Acest an atipic aduce măsuri în consecință! Cum va sta situația în cazul elevilor corigenți

- Advertisement -
- Advertisement -

În acest an școlar media elevilor poate fi încheiată cu doar două note sau calificative, indiferent de disciplină și indiferent câte ore pe săptămână are acea discimplină în planurile-cadru, potrivit Ordinului de ministru nr. 3.108/2021 publicat în Monitorul Oficial. Actul normativ modifică regulamentul de funcționare a școlilor (ROFUIP) și mai prevede că elevii aflați în situație de corigență vor avea măcar 3 note, noteaza edupedu.ro. De asemenea, elevii a căror medie nu a putut fi încheiată în semestrul I, vor fi amânați până la 8 săptămâni de la revenirea fizică la cursuri. Deci nu de la începutul semestrului II, ci de la revenirea la școală.

Modificările aduse de OME 3.108/2021:

  • În anul școlar 2020-2021, numărul de calificative/note acordate semestrial fiecărui elev, la fiecare disciplină de studiu, va fi de minimum două, indiferent de numărul de ore alocat disciplinei prin planurile-cadru.
  • În anul școlar 2020-2021, elevi aflați în situația de corigență vor avea cel puțin trei calificative note, ultimul fiind acordate în ultimele două săptămâni ale semestrului.
  • În anul școlar 2020-2021, elevii declarați amânați pe semestrul I își încheie situația școlară în primele opt săptămâni de la revenirea la școală.

Craiova are șanse să îl convingă pe Reghe: „Nu va semna niciodată pentru bani”

Yannis Clementia, soluție pentru poarta Craiovei!

Mihai Rotaru o ia pe urmele lui Mititelu: „A fost un fel de răzbunare a lui Pițurcă”

The following two tabs change content below.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

26,597FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Latest Articles