18.9 C
Craiova
vineri, iunie 14, 2024

Despărțire de Universitatea! Nu mai intră în planurile lui Devis Mangia!

Devis Mangia își schițează formula cu care va ataca partea a doua a sezonului. Folosit în 13 partide în prima jumătate a stagiunii, jucătorul nu mai este în vederile tehnicianului italian.

 

Hrvoje Spahija nu a făcut vizita medicală cu lotul alb-albastru și nici nu s-a suit în avionul cu destinația Antalya. Potrivit informațiilor noastre, în această săptămână vor avea loc discuții între fundașul croat și club pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractului.

 

Fundașul croat a evoluat în 13 partide în prima parte a stagiunii, inclusiv în dubla istorică împotriva celor de la AC Milan. El a fost adus din postura de jucător liber, în vara anului trecut, de la FC Voluntari, grupare cu care și-a trecut în palmares Cupa României.

 

Devis Mangia are de unde alege pentru a completa linia defensivă

 

În lotul lui Devis Mangia este o inflație de fundași. Tehnicianul italian îi are la dispoziție pe Răzvan Popa, Marius Briceag, Ivan Martic, Radoslav Dimitrov, Renato Kelic, Apostol Popov, Ferreira Tiago, Niko Datkovic și chiar Vladimir Screciu. Șase dintre cei enumerați mai sus sunt la origine fundași centrali. În ultima parte a sezonului, chiar dacă l-a avut pe Spahija la dispoziție, Mangia a preferat de cele mai multe ori să-l utilizeze pe Marius Briceag în linia de 3 fundași centrali.

 

Lotul deplasat în Antalya este format din: Nicolai Calancea, Miodrag Mitrovic, Cristian Dică, Laurențiu Popescu, Răzvan Popa, Marius Briceag, Constantin Vasile (junior), Ivan Martic, Radoslav Dimitrov, Renato Kelic, Apostol Popov, Ferreira Tiago, Niko Datkovic, Adrian Juncu (junior), Vladimir Screciu, Alexandru Mateiu, Hristo Zlatinski, Valentin Mihăilă, Alexandru Băluță, Alexandru Mitriță, Gustavo Di Mauro Vagenin, Ovidiu Bic, Nicușor Bancu, Cristi Bărbuț, Jovan Markovic, Andrei Burlacu și Mihai Roman. Alb-albastrii au intrat in cea de-a doua zi a pregatirilor din Turcia.

Citeste si: Prima declarație a lui Ovidiu Bic în tricoul Craiovei! Ce obiective are!

 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles