18.9 C
Craiova
vineri, iunie 14, 2024

Nu mai scapă nimeni: raze X la Aeroportul din Craiova!

Scannerele cu raze X de la Aeroportul din Craiova au fost cumpărate de peste Ocean, din Statele Unite ale Americii. Ce efecte vor avea acestea și cum vor fi folosite?

Aeroportul Internațional din Craiova a achiziționat trei scanere cu raze X de tip computer tomograf pentru a inspecta bagajele de cabină ale pasagerilor. Aceste echipamente au fost fabricate în Statele Unite ale Americii.

Se va reduce durata de verificare a bagajelor

Aeroportul din Craiova ocupă acum una dintre primele trei poziții în țară care beneficiază de utilizarea acestor echipamente avansate. Implementarea acestor scanere va contribui la reducerea duratei procesului de verificare a bagajelor.

Irina Deleanu, apariţie spectaculoasă: „Lumea mă întreabă de ce sunt singură”

„O componentă esențială a proiectului de Securizare Completă Indoor/Outdoor a Aeroportului Internațional din Craiova, a fost finalizată, marcând astfel angajamentul nostru ferm pentru securitatea și excelenta experiență a călătorilor noștri. Două dintre noile echipamente au fost montate și puse în funcțiune, în timp ce, cel de-al treilea echipament va fi folosit în cazul în care se impune un control suplimentar sau în caz de avarie a celor amplasate la benzi.

Raze X la Aeroportul din Craiova: „Ne preocupăm și de eficiența procesului de securitate”

Prin implementarea întregului proiect de Securizare Completă Indoor/Outdoor a Aeroportului Internațional Craiova, nu doar prioritizăm securitatea. Dar ne preocupăm și de eficiența procesului de securitate. Noul echipament de scanare reduce timpul de verificare a bagajelor, asigurându-ne că dumneavoastră începeți călătoria într-un mod lin și fără stres”, a anunțat directorul Aeroportului Internațional Craiova, Sorin Manda, potrivit Jurnalul Olteniei.

Prin intermediul Programului Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, au fost obținuți fonduri în valoare de 76 de milioane de lei, destinate consolidării nivelului de securitate al aeroportului.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles