O brigadă din galeria Universității s-ar putea desființa!

UPDATE: “Gruparea din galeria Universității, North Lions, a pierdut la Cluj doar câteva steaguri. Nu a fost capturat banner-ul. În acest caz, brigata din Peluza Nord nu are nici macar un motiv sa se gandeasca la desființare. Între suporterii clujeni de la “Şepcile roșii” și gruparea oltenilor de la “North Lions” nu a existat niciun contact fizic”, a ofst reacția unui membru al brigăzii.

Oltenii nu au pierdut doar meciul de la Cluj, în fața CFR-ului, ci eșecul pare a fi mult mai amplu.

 

Universitatea Craiova a fost învinsă cu 1-0 în Gruia, de CFR Cluj. Locul 3 este în pericol, dar aceasta nu este singura problemă cu care se confruntă suporterii echipei oltene. Brigada Șepcilor Roșii a postat pe pagina oficială de facebook o poză cu capturi din galeria alb-albastră.

 

Cele mai cunoscute steaguri capturate de Șepcile Roșii aparțin brigăzii North Lions. Potrivit codului ultras în momentul în care bannerul de gard e capturat brigada se desființează.

Bannerele care au fost pe gard la meciul CFR Cluj – U Craiova

După meciul din Gruia, pe pagina proprie de facebook, cei de la North Lions au postat o poză cu următoarea descriere: „O deplasare lungă, grea, dar frumoasă. Știința noastră merită orice sacrificiu. NorthLions peste toți!”.

Sursa foto: peluza sepcilor rosii

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0