fbpx

O concurentă de la Asia Express va deveni mamă la nici un an de când s-a căsătorit

Alina Ceușan este însărcinată! Concurenta de la Asia Express va deveni mamă pentru prima dată. În luna iunie 2019, bloggerița și iubitul ei, Raul Tișa, s-au căsătorit în cadrul unui decor de poveste la Castelul Bánffy de la Bonțida, Cluj.

Alina Ceușan este gravidă în două luni, însă până acum nu a făcut nicio declarație în această privință. Ea și partenerul ei sunt în culmea fericirii, mai ales că amândoi își doreau demult să devină părinți.

Conform Cancan.ro, Alina Ceușan nu a anunțat nimic oficial pentru că vrea să se asigure că trece cu bine de cele trei luni de sarcină.

”Asta a reieșit din discuția pe care reprezentanții vedetei au avut-o cu un client. E gravidă în două luni. Contractul era pe termen lung, iar ea n-a fost dispusă să semneze, din această cauză”, a declarat o persoană din anturajul concurentei de la Asia Express.

Alina Ceaușan și tatăl viitorului ei copil sunt împreună de mai bine de șapte ani. Raul Tișa este un cunoscut hair-stylist din Cluj.

”Ai venit în viața mea ca o mașină puternică: gălăgioasă și rapidă, dansând pe stradă într-o noapte toridă de vară. M-ai învățat ce sunt viața, iubirea, credința, respectul și apoi cum să mă remarc, cum să deschid o bere cu bricheta, cum să repar bateria mașinii, să îmi plătesc facturile, să plec când e cazul, să îmi asum riscuri, să omor cu bunătate. Acum șapte ani, ai venit în viața mea și n-ai plecat niciodată”, mărturisea blonda despre partenerul său, într-o postare pe Instagram.

În 3minute citești și: Prognoza meteo: Un ciclon loveşte România

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0