10.3 C
Craiova
luni, aprilie 22, 2024

O echipă din Liga 1 vrea să transfere un fost fotbalist important de la FCSB!

Șefii clubului vor să pună bazele unei echipe de top pentru campionatul românesc!

Petrolul Ploiești a anunțat sosirea lui Marian Copilu, cel care a fost instalat în funcția de președinte. El ar urma să contribuie și financiar, alături de alți oameni de afaceri. Astfel, „lupii galbeni” vor să construiască o echipă de top, pentru sezonul viitor.

Pentru ca acest lucru să fie posibil, șefii clubului vor să facă mai multe transferuri. Ajuns la 36 de ani, Iasmin Latovlevici este liber de contract din noiembrie anul trecut, atunci când și-a reziliat angajamentul cu FC Argeș. Acum însă, fundașul va reveni în activitate la Petrolul Ploiești, formație pentru care a și efectuat vizita medicală, în cursul zilei de luni, anunță Playsport.

Mititelu crede că Petrolul va fi o forță în Liga 1

Petrolul Ploiești a avut mai multe probleme în acest sezon. Chiar dacă nu au reușit să ajungă în play-off, lupii galbeni au șansa să meargă la un joc de baraj, dacă vor ocupa primul loc în play-off. Adrian Mititelu spune că are informații clare, legate de planurile mărețe ale ploieștenilor.

Petrolul vine tare din urmă. Din câte știu, acolo este organizare, se anunță un club puternic de la anul. Au un lot foarte bun, am informații că lucrurile sunt mult mai bine organizate acolo decât vă așteptați. Nu mai spun de Voluntari, care este în vână. Altă echipă foarte bună este Hermannstadt, nu pentru că are un lot super valoros, dar prin autodeterminare, pregătire și modul de luptă, le-a ieșit. E o nucă tare Sibiul, greu să-i bați. Altă echipă foarte bună este U Cluj, chiar dacă a pierdut cu CFR. Meciul acela nu este concludent. Sunt 4-5 echipe cu șanse”, a precizat Mititelu.

foto: instagram/Cornel Rapa

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles