21.7 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Doi soti au murit dupa ce au plonjat cu masina in raul Olt. Copilul a scapat

O mașină în care se afla o familie a plonjat în râul Olt. Cei doi soți au decedat nereușind să se salveze! Fetița de doar 13 ani a supraviețuit!

Accidentul nefericit în care și-au pierdut viața doi părinți, lasând o fetiță de 13 ani orfană, a avut loc ieri pe Valea Oltului. Șoferul autoturismului nu a adaptat viteza corespunzătoare drumului și a plonjat cu mașina în râul Olt. Se pare însă că primul lucru pe care aceștia l-au făcut, înainte să moară, a fost să-și salveze fetița. Cei doi părinți au împins-o pe fetiță afară din mașină.

Cei doi părinți n-au putut fi salvați

Pompierii și scafandrii au reușit să scoată mașina cu trupurile celor doi soți. Nu s-a mai putut face nimic, din păcate. Se pare că fetița de 13 ani era adoptată de cei doi, însă instinctul matern al acestora i-a făcut s-o salveze pe ea în schimbul vieților lor.

Fetița a strigat după ajutor, iar un bărbat a sărit imediat după ea și a scos-o din apă. Soţia bărbatului a declarat că s-a speriat, pentru că a crezut că este unul dintre copiii aflaţi în tabără: „Am auzit un copil strigând ajutor, ajutor din apă. Am crezut ca e unul dintre copiii nostri. Sotul a fugit repede si a sarit in apa după fetita. Suntem aici in tabara cu copiii”.

Mașina a fost urcată pe o platformă,  iar traficul a fost blocat ore întregi.

Citește și 

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles