-4.4 C
Craiova
miercuri, februarie 8, 2023

O femeie a depus plângere, după ce i s-a rupt poșeta cu care își bătea soțul

Val de reclamații la Protecția Consumatorilor! Un bărbat şi-a reclamat soacra că mulge vaca fără a se spăla pe mâini

Protecția Consumatorilor Botoșani s-a trezit cu un val de plângeri bizare din partea oamenilor. De pildă, o femeie s-a plâns că berbecul pe care l-a cumpărat „nu își face treaba” cu oile din fermă.

În instituție există o colecție întreagă de plângeri ciudate din partea cumpărătorilor din județ. Reclamația scrisă cu berbecul „care nu își face treaba cu oile” a fost îndreptată împotriva acestuia și a vânzătorului, deși nu este clar care era aici rolul inspectorilor de la ANPC Botoșani.

Top cele mai neobișnuite plângeri!

Instituția a făcut un top al celor mai neobișnuite reclamații, potrivit publicației Bihon. Așadar, un bărbat şi-a reclamat soacra că mulge vaca fără a se spăla pe mâini. O femeie a reclamat faptul că vaca pe care a cumpărat-o dă mai puțin lapte decât se aștepta. Un bătrân a cerut înlocuirea unei oale pe care o folosise timp de doi ani şi care se spărsese.

Vânzătoare reclamată pentru că flirta cu clienții

Nu în ultimul rând, o altă femeie s-a plâns că poșeta i s-a rupt, după ce a folosit-o ca să își bată soțul. Doamna a motivat că produsul trebuie să fi fost slab calitativ, dacă a cedat așa ușor. Tot în Moldova, o vânzătoare a fost reclamată pentru că flirta cu clienții.

Foto: arhiva

Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles