26.2 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

O femeie s-a trezit din morți exact când era pusă în sicriu!

Inspectoratului de Poliţie a anunţat că „s-a deschis un dosar penal pentru neglijenţă în serviciu”

O femeie din judeţul Bihor s-a trezit din „morţi”, în timp ce rudele o aşezau în sicriu. Totul a pornit de la greșeala făcută de un poliţist trimis să verifice situaţia ei și care a declarat-o moartă fără să-l aştepte pe medic, lăsând-o să zacă în frig.

Povestea desprinsă din filmele horror s-a petrecut în satul Beznea, comuna bihoreană Bratca unde femeia în vârstă de 76 ani stătea singură şi, cum săptămâna trecută nu fusese văzută câteva zile de vecini, aceştia au sunat, joi, la Postul de Poliţie al comunei. În aceeaşi zi, un poliţist a venit şi a intrat în curtea femeii, iar apoi în casă, unde a şi găsit-o pe bătrână căzută pe jos, cu faţa în jos. Bărbatul a întors-o, i-a verificat pulsul şi, pentru că nu părea să aibă semne vitale, a decretat că este moartă, sunându-l pe medicul ei de familie să vină şi să constate oficial decesul. Poliţistul nu l-a mai aşteptat însă pe medic, care nu a mai ajuns în cursul zilei de joi, notează adevărul.ro.

Agentul de poliţie l-a apelat, apoi, pe nepotul bătrânei, să-l anunţe despre moartea mamei şi a plecat, lăsând-o pe femeie în continuare în frig, până la sosirea fiului, care, împreună cu vecinii, au şi început pregătirile pentru înmormântare. Surpriza uriaşă a venit a doua zi dimineaţa, când oamenii au vrut s-o aşeze pe bătrână în sicriu, căci femeia a început să dea din mâini, băgându-i în sperieţi pe cei prezenţi. Şocat, fiul ei a sunat imediat la 112, de unde dispecerul a trimis un echipaj al Ambulanţei.

„Pacienta se afla în stare avansată de hipotermie, A fost transportată la Unitatea de primire a urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea, pentru îngrijiri medicale”, a declarat şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Liciniu Venter. Bătrâna a fost internată la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului şi, după cum spun medicii, starea ei este stabilă: „Pacienta este conştientă şi nu este intubată, având doar mască de oxigen. În funcţie de evoluţia ei, va fi transferată pe o secţie a spitalului”, a declarat, duminică, managerul medical al Spitalului, Lucia Daina.

Cert este că, acum, cazul a ajuns în atenţia Poliţiei, ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Bihor, Ioana Lascău, anunţând că „s-a deschis un dosar penal pentru neglijenţă în serviciu”, în care, deocamdată, nu s-au formulat acuzaţii faţă de vreo persoană.

Liviu Antal, soluție pentru atacul Craiovei: „Voi accepta, dacă va fi vorba să mă lupt pentru un trofeu”

VIDEO: Doi minori s-au filmat în timp ce incendiau un cățel!

Horoscop 23 noiembrie 2020: momentul ideal pentru un nou început

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles