12.3 C
Craiova
miercuri, septembrie 28, 2022

O femeie și-a lăsat soțul și copiii, înscenându-și răpirea timp de trei săptămâni!

Unde a stat femeia atâta timp și cu ce pedeapsă s-a ales!

O femeie din California a fost condamnată la 18 luni de închisoare, după ce și-a înscenat propria răpire. În noiembrie 2016, Sherri Papin (39 de ani) a dispărut de acasă. Soțul ei a dat-o dispărută, după ce femeia nu a mers să ia copiii de la grădiniță, conform BBC.

Unde a stat femeia timp ce 3 săptămâni!

Ea a apărut după trei săptămâni. A fost găsită bătută pe marginea unui drum, susținând că a fost răpită sub amenințarea armei de două femei hispanice, ceea ce dus la o amplă anchetă a autorităților care au încercat să le dea de urmă răpitoarelor.

FBI-ul a descoperit că, de fapt, femeia a stat la fostul iubit în acest timp. Luni, în fața unui tribunal districtual al SUA din Sacramento, Papini și-a cerut scuze, recunoscând că a mințit.

„Aleg să îmi asum cu umilință toată responsabilitatea”

Îmi pare atât de rău pentru mulți oameni care au suferit din cauza mea”, a spus ea, citind dintr-o declarație pregătită înainte. „Aleg să îmi asum cu umilință toată responsabilitatea”, a punctat femeia.

În urma unui acord, Papini a pledat vinovată pentru acuzația de a minți un ofițer federal și pentru acuzația de fraudă prin corespondență. În schimbul recunoașterii vinovăției, procurorii au cerut o pedeapsă mai ușoară – între opt și 14 luni de arest preventiv – cu mult sub maximul de 25 de ani, pedeapsă pe care ar fi putut să o primească.

Papini a fost, de asemenea, de acord să plătească 300.000 de dolari. Din aceasta sumă o parte va acoperi costurile anchetei poliției. Ea va petrece și trei ani sub custodie supravegheată după eliberarea din închisoare.

Prădătoare! L-a obligat sa se culce cu ea!

Când a scăpat din mâinile studentei, bărbatul s-a dus direct la tribunal, plângându-se că a fost violat! O tânără de Read more

Ce au putut să facă doi tineri în autobuz!

Camerele de supraveghere au surprins întreaga scenă! Doi tineri, din Constanța, au fost surprinși de camerele de supraveghere în timp Read more

Loading RSS Feed
Powered by Custom News Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

31,152FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles