O fetiță de 11 ani, abuzată sexual de un tânăr de 19 ani

O elevă din comuna Negomir, județul Gorj a fost sedusă pe internet si abuzată sexual în nenumărate rânduri de un tânăr de 19 ani!

Minora, elevă în clasa a IV-a a fost coruptă sexual de un tânăr, după ce a fost sedusă pe internet. Potrivit mamei fetiței, tânărul a convins-o să fugă de acasă noaptea și mergeau în pădurea de lângă primărie, unde o abuza sexual, profitând de naivitatea copilei. Cazul este în cercetarea DGASPC Gorj și a IPJ Gorj, sub supravegherea unui procuror. Minora a fost consiliată de un psiholog.

„A fost luată de acasă noaptea la 1.00, la 2.00, fără ştirea mea. Prima dată a dus-o pe un drum în faţa primăriei, apoi pe un drum spre Drăgoteşti, în pădure. Nu am ştiut nimic. Până în 21 mai, când i-am spart telefonul fetiţei. Văzând că nu mai poate coresponda cu ea, băiatul respectiv a venit la poartă la mine. Vedeam că fetiţa este dependentă de acest internet, nu mai mergea la şcoală, nu comunica cu mine, era un altfel de copil”, a spus mama fetiței la Radio Târgu-Jiu. Femeia a depus plângere la poliție, iar dosarul este în cercetare.

21% dintre romanii care trăiesc în mediul urban vor să emigreze! https://bit.ly/2JJiiVY

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *