fbpx

O fetiță de 12 ani, din Craiova, caută clienți pentru o afacere în stil american

Anunțul unei copile de 12 ani, din Craiova, a stârnit reacții de apreciere in mediul virtual. Fetița a lipit un afiș, scris de mâna ei, în care spune că își oferă timpul pentru a plimba câini.

„Job”-ul, pe care multi dintre copiii americani și-l iau pentru a-și câștiga banii de buzunar, este „full-time”, puștoaica, pe nume Bianca, fiind disponibilă între orele 12:00-20:00. Serviciile oferite sunt contra-cost. Tariful, aplicat pe oră, este și el menționat: 10 lei pentru un patruped, 15 pentru doi.

Cei mai mulți dintre cei care au văzut anunțul, postat și pe Facebook, au avut cuvinte de laudă pentru fetiță. Însă au fost și unii care l-au luat în derâdere.

„Toti fraierii care radeti probabil inca stati pe banii lu mami si tati sau pe salar minim. Ati uitat de unde ati plecat, pe vremuri dupa scoala se dadea cu sapa si dimineata la porci :)”, a comentat cineva.

„In anglia se plateste chiar foarte bine pentru jobul asta, chiar e un job ! Bravo lui decat sa faca prostii castiga acolo ceva, radeti ca prostii, vai de capul vostru 😒”, a fost replica unei alte persoane.


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Summary

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0