O fetiță de trei ani din Oltenița, găsită moartă în râul Argeș

Fetița dispărută din fața casei din orașul Oltenița, județul Călărași, a fost găsită moartă în râul Argeș! Se va deschide dosar penal pentru moarte suspectă!

O fetiță din Oltenița, județul Călărași a dispărut pe 9 aprilie din fața casei unde locuia, iar astăzi a fost găsită moartă în apele Argeșului. Fetița se numește Giulia Ionela Gabriela Colgiu și a fost găsită inecată în râul Argeș la distanță de 2 km de casa în aval. Oamenii legii au anunţat că va fi deschis dosar penal pentru moarte suspectă. Vor fi verificaţi şi părinţii care ar putea fi traşi la răspundere pentru neglijenţă.

“Fetiţa a fost găsită decedată în apele râului Argeş la 2 km în aval faţă de locul dispariţiei. A fost deschis dosar penal, cercetări cu privire la împrejurările dispariţiei şi cauzele decesului”, a anunţat reprezentanta IPJ Călăraşi. “Dispariţia fetiţei a fost sesizată ieri la 112. Minora de 3 ani a dispărut din faţa locuinţei, unde se juca. Au fost efectuate căutări ample în cursul nopţii, inclusiv cu elicopterul”.

 

Fără rable de Bulgaria https://bit.ly/2GM3NeA

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *