27.8 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

O legendă a Craiovei spune dacă Alex Mitriță merită sau nu la națională

Alex Mitriță se află într-o formă excelentă în Superliga, însă nu a fost convocat la națională

Un veteran al echipei din Craiova a exprimat opinia sa în privința lui Alex Mitriță, jucătorul care atrage atenția înaintea turneului final din Germania.

Alex Mitriță ar trebui să fie inclus în planurile pentru națională

Jucătorul de la Universitatea Craiova se află într-o formă excelentă în Superliga. Cu toate acestea, nu a fost inclus în selecția făcută de Edi Iordăneascu pentru meciurile amicale cu Irlanda de Nord și Columbia.

Pavel Badea, fostul căpitan al Craiovei, a discutat la ProSport Live despre situația lui Alexandru Mitriță, unul dintre cei mai în formă jucători din Superliga.

El consideră că Alex Mitriță ar trebui să fie inclus în planurile lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024, deoarece este unul dintre puținii fotbaliști români capabili să facă diferența.

Astfel, fostul fotbalist consideră că jucătorul Universității Craiova trebuie să fie măcar în lotul pentru turneul final din Germania, chiar dacă nu a fost convocat pentru meciurile amicale cu Irlanda de Nord și Columbia.

“Cred că Edi Iordănescu ar trebui să-i acorde mai multă atenție”

„Mitriță nu este un tip agresiv în afara terenului. Nici în teren nu este văzut ca un tip agresiv. Dar văd că are multă atitudine în ultimul timp. Dorința lui de a învinge arată schimbările majore pe care el le-a făcut în ultimii ani, evoluția pe care o are. Având în vedere ultimele luni din campionat, cred că Alex Mitriță merită să facă parte din lotul României pentru EURO 2024.

Cred că Edi Iordănescu ar trebui să-i acorde mai multă atenție. Pentru că Alex Mitriță este unul dintre puținii fotbaliști români care pot face diferența într-un meci important. Vorbim despre un fotbalist care își asumă responsabilități, care are reușite individuale. Merită să fie cel puțin în lot la turneul final din Germania. Cu siguranță, Edi Iordănescu va lua cea mai bună decizie în cazul lui”, a declarat Pavel Badea, la ProSport Live.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles