15.6 C
Craiova
miercuri, mai 18, 2022

O nefericită și un nebun

- Advertisement -

Cred că toți oamenii pe care i-am întâlnit de-a lungul vieții mele au lăsat o amprentă în sufletul meu. De la toți am avut de învățat. De la unii am învățat să râd, unii m-au făcut să plâng și mi-au arătat ce înseamnă să pierzi pe cineva, unii mi-au spus să-mi urmez visurile. Din cauza unora am învățat că trebuie să merg mai departe și că doar timpul îmi va vindeca rănile.

Ești nefericit când n-ai pe cine strânge-n brațe, când te simți singur pentru că n-ai cui să-i povestești ce-ai pe suflet. Când vii seara acasă de la muncă și nu te așteaptă nimeni, când dormi singur și n-ai cui să-i furi pătura. Când succesul a dat peste tine, dar degeaba, pentru că n-ai cu cine să-l împarți. Când simți nevoia de puțină liniște, nu de singurătate. Când te saturi să tot aștepți persoana aia a ta..și ea nu mai vine. Când te saturi de singurătate.

Din păcate, unii ne învață că viața merge mai departe și fără ei

Și cum eu sunt amintirea ta, te rog, nu mă uita. Nu știu dacă mă bucură faptul că rămâi dezamăgit de fiecare dată când te uiți la ea și nu mă vezi pe mine. Nu știu dacă-mi pare rău pentru tine că m-ai căutat și nu m-ai găsit. Nu m-ai căutat unde trebuie. Mi-e milă de tine pentru că știu ce înseamnă să fii nefericit. Știu cum e să visezi persoana iubită, iar când te trezești, locul de lângă tine să fie gol.

Și fără mine e doar un viitor pierdut. Fără tine, nu-i viitor. Nu știu dacă-i ghinion că încă n-am întâlnit pe cineva ca tine. De fapt, nu vreau pe cineva ca tine. Vreau doar pe cineva care să ocupe locul ăla rămas gol. Vreau pe cineva pe care să-l văd în toți din jur. Vreau pe cineva care să fie mândru că mă are. Vreau pe cineva care să nu mă piardă.

Nu știu dacă vom mai iubi pe altcineva așa cum ne-am iubit noi. Nu știu dacă cineva va avea curajul să mă iubească pentru că ar trebui să-mi vindece rănile provocate de tine. Nu-i bine nici că încercăm să folosim alte persoane ca pansament. Ne vom căuta mult timp de acum înainte. Nu vreau să te regăsesc. Vreau doar să lupt pentru cineva care merită.

Inspirație- Andrei Leonte-O nefericită și un nebun

 

Citește și http://bit.ly/2CF3CTE

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles