Gheorghe Dincă i-a dus pe polițiști către o altă victimă!

Bărbatul ce a speriat o țară întreagă le-a pus polițiștilor pe tavă locul în care se aflau oasele victimei, alta decât Alexandra Măceşanu!

Gheorghe Dincă a mărturisit în cadrul anchetei că a mai ucis o tânără, pe Luiza Melencu (18 ani), dar, până în prezent, DIICOT nu nu a spus că oasele ar aparţine acesteia.

Se pare că fragmentele de oase găsite în liziera de lângă Caracal aparţin unei alte fete decât Alexandra Măceşanu, victima fiind o tânără de 15 – 19 ani.

Prin adresa din data de 13.08.2019, Institutul Naţional de Medicină Legală -Mina Minovici- a înaintat către Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism raportul de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019 în zona de lizieră de pădure, amplasată pe terenul Staţiunii de cercetare şi dezvoltare agricolă Caracal, indicate de către inculpat ca aparţinând victimei majore.   Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani şi că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziţiei domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuinţa inculpatului Dincă Gheorghe“, se arată în comunicatul DIICOT.

În 3 minute poți să citești și: PSD Dolj și-a ales conducătorii în prezența Vioricăi Dăncilă!

Paraziții au câștigat primul duel cu Poliția!

S-a spânzurat, chiar lângă cadavrul propriei bunici!

Polițistul care a rămas singur cu Dincă a ajuns la Urgență în Craiova!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *